Sari la conținut

Atacul cerebral lovește tinerii! MOTIVELE neașteptate și SOLUȚIILE la îndemână

Numărul din luna noiembrie al revistei Doctorul zilei, care va fi disponibil marți, 25 noiembrie, pe piață, abordează pe larg tema atacului cerebral, problemă ce afectează din ce în ce mai frecvent și tinerii. În deschiderea suplimentului cițiți despre modul în care stresul devine cauză majoră a atacului cerebral și despre rețeta unui creier sănătos.

„Bătrânețea este un cumul de afecțiuni neglijate”, spune un medic român specializat în Age Management. Medicul explică și care sunt cele mai noi terapii de întinerire.

Cum să renuțați la fumat în TREI PAȘI, detaliază medicii din cadrul Centrului Național pentru Renunțarea la fumat, în paginile revistei.

Șofatul periculos și întârzierile la serviciu, semne ale ADHD la adulți. Cum se tratează, explică psihologul și psihoterapeutul Keren Rosner.

Academicianul Ovidiu Bojor, inventatorul fitoterapiei moderne în România, vorbește despre ce înseamnă alimentația sănătoasă: „Unii mănâncă cu polonicul, eu mănânc cu lingurița. Puțin și ușor, dar din toate”

Citți în Doctorul zilei, concret, care sunt secretele sănătații de fier a farmacistului Ovidiu Bojor, la 90 de ani.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: