Laptele este principala sursă de calciu, însă trebuie tratat termic înainte de a fi consumat, pentru că poate transmite boli grave în situaţia în care nu este pasteurizat.
„Atenţie la ambalajele de plastic pe care le utilizează producătorii care nu au puncte de desfacere în magazine, pentru că acestea pot fi folosite în mod necorespunzător”, avertizează nutriţionistul Corina Zugravu.
Indiferent de calităţile lui, laptele poate provoca şi boli dacă nu e tratat termic (pasteurizat, sterilizat).
În lumea complicată a relațiilor umane, întâlnim uneori oameni care nu ne doresc întotdeauna binele.…
Îmbunătățirea sănătății, prevenirea bolilor și dobândirea de substanțe nutritive sunt diversele beneficii ale consumului de…
Fiul unui bărbat diagnosticat cu Alzheimer a dezvăluit simptomele subtile pe care tatăl său le-a…
Horoscop RUNE 6-12 Mai. Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru Săptămâna Luminată! O…
Simptomele sindromului de colon iritabil sau ale intestinului iritabil variază foarte mult de la un…
Părintele Cleopa este unul dintre cei mai mari duhovnici ai Bisericii Ortodoxe Române. De multe…