Sari la conținut

Atentie! Ce trebuie sa stii, daca consumi si cumperi crenvursti

Faptul ca mezelurile nu reprezinta o alegere buna in alimentatia de zi cu zi deja o stim cu totii. Mezelurile nu sunt o optiune sanatoasa, la modul general vorbind si este intelept sa le evitam atat cat putem s-o facem. Insa nu le putem ocoli in mod constant o viata intreaga.

E adevarat ca noi decidem ce punem in farfurie, insa uneori ne mai iau si pe noi poftele. Ca atare, este bine sa stim care e “raul cel mai putin rau” in cazul mezelurilor si ca daca suntem corect informati, nu se intampla nici o mare nenorocire sa ne lasam papilele gustative din cand in cand sa simta o alta aroma, care ne-o interzicem in mod normal.

Crenvurstii sunt o optiune, daca stim cum sa-i alegem si in ce cantitate sa-i cumparam, astfel incat sa nu ne facem nici un rau.

Spre deosebire de alte mezeluri, in cazul crenvurstilor trebuie sa fim foarte atenti. Ei fac parte din categoria “pastelor fine”, impreuna cu parizerul si polonezii, deci, pot fi falsificati foarte usor, adica pot fi obtinuti dintr-un amestec care sa contina resturi de carne si sorici mai mult decat carnea propriu zisa.

Continuarea pe lyla.ro. 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel