vineri, iunie 2, 2023

Atenție! Semnele de avertizare pentru bilă leneșă. Câteva semne includ: migrene în toata jumătatea dreaptă a capului, ai ficatul gras, suferi de constipație, balonare, ai grețuri, etc.

Vezica biliară sau colecistul este un rezervor temporar al bilei, situat în fosa colecistului de pe fața inferioară a ficatului. Vezica este specifică vertebratelor. Este unită cu ficatul, de unde primește bila, și cu duodenul, unde o eliberează. Când acest ”mic sac” nu funcționează corespunzător, corpul începe să dea semne.

Te-ar mai interesa: Cancerul la gât poate fi provocat de un virus. Pet...

Bila leneșă sau disfuncția biliară

Dr. Cezar a postat pe pagina de Facebook un clip video în care arată ce roluri are vezica biliară în organism și care sunt consecințele atunci când nu funcționează bine.

Ficat gras, constipație, balonare?

„Dacă ai ficatul gras, suferi de constipație, balonare, ai grețuri, eructații, senzație de amar în gură, simți disconfort abdominal, oboseală și somnolență foarte mare după o masă bogată în grăsimi, probabil ai bila leneșă, litiază biliară, pietre, nisip sau nămol în vezica sau căile biliare…

    • O afecțiune a vezicii biliare poate cauza durere în umărul și omoplatul drept, trapez, falca dreapta sau chiar migrene în toata jumătatea dreaptă a capului…
    •  În acest video îți voi arăta ce roluri are vezica biliară în organism și care sunt consecințele atunci când nu funcționează corespunzător”, a scris dr. Cezar, pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private