marți, iunie 6, 2023

Atenție la datoriile karmice! Mihai Voropchievici:  Cu cât nu le vom rezolva, ele se vor repeta

Deși este un domeniu mai puțin cunoscut publicului larg, numerologia joacă un rol important, iar cifrele magice din viața noastră ne influențează energia și vibrația. De asemenea, ne trasează un drum clar spre viitor.

Dacă vrei să afli ce este numărul karmic și ce spune despre tine, trebuie să înveți să-ți calculezi cifrele și să înțelegi cum funcționează.

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

Atenție la datoriile karmice! Mihai Voropchievici:  Cu cât nu le vom rezolva, ele se vor repeta

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici atrage atenția că prin intermediul acestor numere karmice poți afla că ai făcut greșeli într-o viață anterioară. Astfel, poți înțelege de ce ghinionul se ține scai de tine

Potrivit Antena 3, celebrul numerolog a explicat ce reprezintă numerele cu cea mai mare încărcătură karmică și a amintit și despre indiciile care ne demonstrează că ceea ce ni se întâmplă rău are legături cu povești din trecutul îndepărtat.

„Fiecare cifră îți dă niște încărcături karmice. Cifra 25, 2 este asocierea între tine și minunile care se fac, 5 este lumea și simbolistica omului. Dacă le adunăm, 2 cu 5 fac 7, iar 7 este considerat numărul de destin al lui Iisus. Sunt o mulțime de cifre luate ca numere karmice.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Cum se calculeaza karma, în funcție de ziua de naștere

Cum se află numărul karmic?

Din ziua voastră de naștere, scadeți 1, iar ca să aveți bani, puneți plus 1.

Datorii karmice în harta numerologică personală au în general acele numere care apar sub varianta lui 13, 14, 16 și 19.

Dacă aveți un număr 13 în diagrama voastră numerologică, înseamnă că ai avut parte de lene, egoism într-o viață anterioară. Acum te confrunți cu învinovățirea celorlalți. Karma ta este de responsabilizare.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

Numărul 14. Acesta are o datorie karmică ce se referă la abuzul de libertate. Ori ești prea indulgent și nu ai luat atitudine, dar la fel de bine poți fi dominator. Este posibil să te confrunți în această viață cu lipsa de autocontrol, exces de indulgență și probleme de angajament. Trebuie să-ți dezvolți autodisciplina și vulnerabilitatea.

Numărul 16 este cel mai dificil de depășit și semnifică un ego foarte puternic într-o viață anterioară, dar și probleme de relaționare cu cei din jur. Era o tendință de egoism suprem. Karma ta este să fii mai atent la ceilalți.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Karma pe care a avut-o într-o viață anterioară a fost un egoism feroce, dar și o forță de manipulator. El se iubește numai pe el. Karma ta în această viață este să faci din grija pentru ceilalți o prioritate”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, potrivit sursei citate.

Datoriile karmice pot apărea sub diferite persoane

„Noi nu ne rezolvăm lecțiile karmice. Cu cât nu le vom rezolva, ele se vor repeta. Aceasta este o datorie karmică.

Te-ar mai interesa: Incredibil dar adevărat! Tatăl acestui copil nu s-...

  1. Avem comportamente și tipare inexplicabile
  2. Situațiile care reapar
  3. Datorii karmice care apar sub diferite persoane
  4. Conștientizarea unei teme sau mai multor teme
  5. Numără și indică că avem datorii karmice, perspectivă numerologică”, a adăugat Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private