marți, august 16, 2022

Atenție la postul intermitent! Carmen Brumă spune că unele femei prezintă anumite efecte secundare în urma programului alimentar care alternează perioadele de post cu perioadele de luat masa.

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație”, a spus Carmen Brumă la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre sindromul morții subite! Dr. Ciuho...

Există posibilitatea să scadă fertilitatea, avertizează ea.

Postul intermitent – efecte asupra slăbitului și sănătății

„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează.

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (…).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil”, a mai spus Carmen Brumă, joi seară, la Antena 3.

Carmen Brumă a explicat de ce trebuie să ții cont atunci când îți alergi cura de slăbire. Acesta este topul criteriilor!

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

„Sunt în mod evident foarte multe diete care te duc la pierdere de kilograme. Ce mi se pare mie important este cu ce rămâi după aceste diete. Din punctul meu de vedere, dacă ar fi să sintetizăm niște criterii pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți alegi cura de slăbire ar fi următoarele:

  • să nu excludă grupe alimentare majore
  • să nu-ți creeze carențe în organism
  • să-ți ofere nivelul de energie necesar astfel încât să-ți poți desfășura viața
  • să-ți ofere o soluție pentru după ce termini cura de slăbire.

Nu poți să te joci de-a slăbitul-îngrășatul, pentru că este cea mai proastă variantă pentru sănătate”, a spus Carmen Brumă la Antena 3.

Te-ar mai interesa: RUNE, mesaj important pentru trei zodii. Voropchie...

Carmen Bruma_Facebook

Carmen Brumă: Mâncăm de plictiseală, de poftă, de furie

Mâncăm adesea din motive care nu au legătură cu senzația de foame. Mâncăm de plictiseală, de poftă, mâncăm de furie, mâncăm de frustrare, mâncăm de bucurie, a arătat Carmen Brumă. Deci noi practic ne mâncăm emoțiile, a adăugat ea. Nu mâncăm doar că ne e foame, aşa cum ar trebui.

Dacă vrei să slăbeşti, trebuie să respecţi senzația de foame!

„Dacă noi pur și simplu am respecta aceste două mecanisme pe care ni le-a dat natura, senzația de foame și senzația de sațietate, astea sunt cele mai bune formule de calcul, dacă tu ți-ai respecta foamea și sațietatea, nu ai avea niciodată probleme cu greutatea”, a spus Carmen Brumă, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că poți face cancer hepatic! Exper...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private