sâmbătă, mai 21, 2022

Atenție la ridurile marionetă! Ridurile reprezintă o problemă cu care fiecare dintre noi se confruntă. Trecerea anilor nu iartă pe nimeni, iar acest lucru lasă pe piele riduri adânci. Specialiștii încearcă să caute diverse metode prin care aspectul fizic să nu fie marcat de vârsta înaintată.

Atenție la ridurile de marionetă! Ce sunt și cum pot fi eliminate

Astăzi vorbim despre ridurile de marionetă. Iată care sunt principalele cauze ale ridurilor marionetă.

Te-ar mai interesa: Lupta cu cancerul. Ce trebuie să știe românii desp...

Gravitatea este principalul vinovat atunci când vine vorba de ridurile de marionetă. Acest lucru își exercită controlul asupra fețelor noastre, întinzând pielea, cândva netedă și întinsă, într-un model descendent și spre pământ.

Atenție la ridurile de marionetă! Degradarea țesutului moale, a grăsimii și a proteinelor structurale precum colagenul și elastina

Toată această piele se adună la nivelul bărbiei, formând adesea linii de o parte și de alta. Acest lucru este agravat de o pierdere generală de volum care are loc pe măsură ce îmbătrânim – degradarea țesutului moale, a grăsimii și a proteinelor structurale precum colagenul și elastina – ceea ce duce la un efect de cădere.

Bronzul și fumatul, pot avea, de asemenea, un impact negativ.

Te-ar mai interesa: Revoluția postbioticelor: ce sunt și cum diferă de...

 Care sunt cele mai bune modalități de a reduce și trata ridurile de marionetă

Așadar, ai renunțat la țigări și la solar și ești total la curent cu curățarea, exfolierea și hidratarea. Și acum ce urmează? În afara acestor elemente fundamentale, iată care sunt cele mai bune modalități de a reduce și trata ridurile de marionetă:

Atenție la ridurile de marionetă! Peelingurile chimice folosesc o soluție acidă

  1. Peelinguri chimice. Peelingurile chimice folosesc o soluție acidă pentru a exfolia pielea în profunzime și pentru a stimula reînnoirea celulelor, expunând un ten proaspăt și tineresc dedesubt.
  2. Tratamentele topice.  Serumurile și cremele care conțin peptide, ceramide, vitamina C, vitamina E și retinol îmbunătățesc într-adevăr tonusul și textura pielii și chiar combat ridurile. Dar cel mai nou este plasturele cu silicon. Siliconul a fost bine documentat ca fiind un tratament topic foarte regenerator pentru cicatrici și alte afecțiuni ale pielii. Dar, așa cum pot ajuta țesutul cicatricial să se vindece, ele pot, de asemenea, să întinerească pielea ridată.
  3. Injectabile. Umpluturile dermale precum Juvederm și toxinele precum Botox au adesea o reputație proastă atunci când vine vorba de liniile de marionetă. Asta pentru că acestea ajută cu adevărat doar atunci când vine vorba de linii ușoare sau moderate. Substanțele de umplere cu acid hialuronic, precum Juvederm, pot fi injectate sub colțurile gurii pentru a ridica zâmbetul și a umple ridurile minore. Atenție doar la faptul că gravitația nu este de partea noastră, iar adăugarea în timp a tot mai multe materiale de umplere în zona bărbiei poate duce la o parte inferioară a feței umflată și cu aspect greu, fără a rezolva problema inițială.
  4. Laser. Indiferent dacă un lifting facial este în cărți pentru tine sau nu prea, poți explora resurfacingul cu laser – în plus sau în locul unor proceduri mai invazive. Refacerea cu laser este un tratament în profunzime al pielii care implică utilizarea laserelor fracționate (cum ar fi CO2, Erbium și radiofrecvență) pentru a reîmprospăta straturile deteriorate ale pielii. Laserele funcționează prin emiterea de radiații care țintesc moleculele de apă din stratul de colagen, încălzindu-le până la punctul în care acestea se descompun sau se transformă în vapori, potrivit viva.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private