joi, decembrie 8, 2022

Anul 2023 va aduce schimbări foarte mari în viața unor zodii. În bine sau în rău, unele lucruri nu pot rămâne la fel sau nu pot sta pe loc.

Trebuie să existe o evoluție, o răscumpărare sau o renaștere. Sunt niște „lecții” de învățat, pe care Saturn le va transmite, în timp ce Pluton, la rândul său, va aduce o transformare totală.

Uite care sunt cele trei semen zodiacale:

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Un divorț sau o separare este foarte probabil

Leu

În martie 2023, Pluton intră în Vărsător. Acest lucru înseamnă că se va afla în casa a 7-a a Leului și cei care aparțin primelor zece zile ale semnului vor simți foarte puternic influența sa. Ei au început deja să o simtă și să înțeleagă că unele lucruri din viața lor trebuie să se schimbe. A șaptea casă se referă la relații, atât romantice, cât și profesionale sau de prietenie.

Este vorba despre căsătorie și despre „nou”. Leii născuți în primele zece zile din lună vor începe să vadă lucrurile diferit și vor simți o mare nevoie de a „tăia fiecare legătură gordiană” și tot ce este rău sau toxic. Vor dori să se schimbe radical, să se transforme și, în cele din urmă, să renască din propria cenușă. Un divorț sau o separare este foarte probabil.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Energia și exigențele lui Pluton sunt o sarcină foarte grea

Vărsător

Vărsătorul își poate lua rămas bun de la Saturn în martie, dar în același timp, în aceeași lună, îl primește pe Pluton în semnul său. Acest… „intrare” nu este deloc ușoară pentru un semn precum Vărsătorul. Energia și exigențele lui Pluton sunt o sarcină foarte grea. Atât de mult încât este considerată insuportabilă de semne precum Leul și Vărsătorul, care sunt în general oameni fericiți și care nu au niciun contact și nicio legătură cu partea întunecată și cu pesimismul. Pluton îți cere ție, care aparții primelor zece zile, nu doar să te schimbi, ci, în esență, să te transformi. Să faceți o schimbare în viața voastră, să descoperiți tot ceea ce ascundeți în voi, să atingeți fundul sacului și, în esență, apoi să renașteți din propria cenușă.

Te-ar mai interesa: Sindromul bărbatului scund este real, spun oamenii...

Saturn îi va lua în serios

Horoscop. Pești

Peștii își iau la revedere de la Jupiter și îi urează bun venit lui Saturn, în martie, în semnul lor. Acolo unde învățaseră prin noroc, favoruri și vremuri bune, brusc sunt chemați să bage capul și să înfrunte realitatea dificilă și solicitantă a lui Saturn. Nu este o planetă ușoară și nici nu vine să se „joace”. Dimpotrivă.

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

Vine să le dea lecții celor care aparțin primelor zece zile ale zodiei, să răsplătească fiecare mișcare bună pe care au făcut-o și să pedepsească fiecare greșeală din trecut. Fie că vor sau nu, Saturn îi va lua în serios. Îi va doborî dur și îi va face să vadă lucrurile cu alți ochi. Se vor maturiza și vor lăsa în urmă comportamente copilărești sau excese, potrivit astrology.gr

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private