sâmbătă, noiembrie 26, 2022

AUR: USR vrea domiciliul victimelor traficului de persoane la ONG-uri. Am retrimis proiectul de lege la comisii

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) critică proiectul de lege al USR pentru modificarea şi completarea Legii nr.678/2001 privind prevenirea şi combaterea traficului de persoane, precum şi pentru completarea Ordonanţei de urgenţă nr.97/ 2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: acest tip de pește este e...

Conform PL-x nr. 602/2022, care se afla pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, domiciliul victimelor traficului de persoane putea fi oficializat la sediile asociațiilor non-guvernamentale sau la orice birou de avocatură. Legea a fost retrimisă la comisiile de specialitate, în urma solicitării AUR din cadrul Biroului Permanent.

În orbirea sa ideologică, USR consideră că orice problemă din societate nu poate fi rezolvată altfel decât prin intermediul ONG-urilor. Alianța pentru Unirea Românilor va continua să se opună inițiativelor toxice ale acestui partid neomarxist, de stânga, de fiecare dată când ele vor fi prezentate în Parlament.

Te-ar mai interesa: În multe apartamente există un aparat banal, ignor...

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private