Sari la conținut

Autoritățile au confirmat: coronavirus a scăpat accidental din laborator. Monica Pop: ”Ce înseamnă virus scăpat? Pe unde a ieșit? Ceva nu e curat. Trebuie să cadă capete …”

dr. Monica Pop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Pop spune ce boli de ochi se moștenesc

Departamentul Energiei din Statele Unite a ajuns la concluzia că pandemia Covid-19 a izbucnit cel mai probabil în urma unui accident într-un laborator din China, potrivit unui raport clasificat furnizat recent Casei Albe și unor membri cheie ai Congresului, informează ziarul american The Wall Street Journal.

Noua concluzie a Departamentului pentru Energie, care anterior era indecis asupra modului în care a apărut virusul, este menționată într-o actualizare a unui document din 2021 întocmit de biroul șefei serviciilor secrete americane, Avril Haines.

Departamentul pentru Energie se alătură acum Biroului Federal de Investigații (FBI), afirmând că virusul s-a răspândit cel mai probabil în urma unui incident într-un laborator chinezesc. Alte patru agenții, împreună cu un grup național de informații, consideră în continuare că a fost probabil rezultatul unei transmisii naturale, iar două agenții sunt indecise.

Concluzia Departamentului pentru Energie din SUA este rezultatul unor noi informații și este semnificativă, punctează Wall Street Journal, deoarece departamentul are o expertiză științifică considerabilă și supraveghează o rețea de laboratoare naționale americane, unele dintre acestea efectuând cercetări biologice avansate.

”Sunt miliarde de oameni care au fost afectați de boala asta!”

Medicul Monica Pop susține însă că virusul nu putea fi ”scăpat” accidental.

”Este exact ceea ce am bănuit a fi în urmă cu destul de multă vreme. Eu, la început, am crezut că este un virus corect. Așa am crezut. Dar, după un timp, după ce am văzut că acest virus dă determinări în toate organele, eu nu știu să existe așa ceva în medicina mondială. E un virus care dă determinări și cerebrale, și cardiovasculare, și renale, și musculare și de toate felurile. Și așa ceva nu există! De când mi-am dat seama că este așa, eu am fost convinsă că este ceva care nu e curat. Și se pare că așa este.

Dacă se va demonstra științific, și să știți că acest lucru nu este departe, vor fi multe capete care trebuie să cadă pentru că, în primul rând, cred că oricine trebuie să controleze și să testeze lucrurile astea și pe urmă să ajungă la ceea ce s-a întâmplat.

Vă dați seama că este un virus care a afectat toată planeta? Deci nu doar o țară, sau două, sau trei. Sunt miliarde de oameni care au fost afectați de boala asta!

Ce înseamnă virus scăpat? Pe unde a ieșit? Asta nu există. Dacă este așa, atunci nu este scăpat. Clar!”, a explicat Monica Pop la Antena 3 CNN.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: