miercuri, decembrie 1, 2021

O despartire nu e niciodata usoara, indiferent cine ia decizia finala. Mai mult, atunci cand doi iubiti se despart, de multe ori sfarsesc prin a-si arunca unul altuia cuvinte grele si dureroase, chiar

Te-ar mai interesa: Creierul și coloana vertebrală, extrem de afectate...

si la distanta de cateva luni de la eveniment. De aceea e important sa ne putem tempera iesirile in clipele de furie si sa incercam sa trecem peste durere, chiar daca numai aparent, intr-un mod cat mai matur si mai rezonabil. Se pot face despartiri si cu tact si tocmai acest lucru vom incerca sa il aratam in acest articol. Sa vedem cum:

1.Vremea razbunarii. Sau nu.

Exista cate o cale dreapta si una gresita pentru aproape orice actiune a-i intreprinde. La fel si in cazul despartirii de persoana care va deveni in curand parte de istorie. Cu totii avem parte de relatii proaste cu persoane

Te-ar mai interesa: „În două zile v-au și anihilat, domnule ministru?”...

nepotrivite ca sa nu zic mai urat, cu totii am consolat o multime de prieteni in astfel de momente astfel incat, nu e greu sa ne dam seama care este calea gresita. Este evident cea plina de cruzime si insensibilitate, in vreme ce calea ce buna (daca poate fi buna atunci cand ii arati usa persoanei care cel putin teoretic inca are sentimente pentru tine) este blanda si plina de sinceritate.

Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Directorul Moderna anunță un nou vaccin pentru Omi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri