Sari la conținut

Baba Vanga spune că sfârșitul lumii va începe în 2025. Predicțiile din 2024 care s-au adeverit deja!

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Baba Vanga, cunoscută și sub numele de Vangeliya Pandeva Gushterova, a fost o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, cunoscută pentru presupusele sale puteri de precogniție.

Așa-numitul Nostradamus al Balcanilor, o referire la celebrul astrolog francez, ar fi prezis 11 septembrie 2001 și războiul din Ucraina, potrivit The Sun.

Vindecătoarea mistică a murit în 1996, dar adepții mediumului încă așteaptă unele dintre predicțiile pe care le-a făcut înainte de moartea sa.

De fapt, unele rapoarte au susținut că Vanga a avertizat că lumea se va sfârși în 2023 din cauza armelor biologice nucleare și a unei furtuni solare.

Nu există nicio înregistrare oficială a premonițiilor sale și a veridicității lor.

Cu toate acestea, cea mai recentă dintre previziunile sinistre ale lui Vanga care au reapărut este afirmația ei că sfârșitul lumii va începe în 2025, potrivit diferitelor rapoarte.

Omenirea nu va fi ștearsă până în anul 5079, dar apocalipsa va începe în 2025, conform presupuselor afirmații ale lui Vanga, titrează The New York Post.

Cronologia Babei Vanga pentru sfârșitul omenirii

2025: Un conflict în Europa va devasta populația continentului.

2028: Oamenii vor începe să exploreze planeta Venus ca sursă de energie.

2033: Calotele glaciare polare se vor topi, ridicând nivelul mărilor la cote drastice în întreaga lume.

2076: Comunismul se va răspândi în țările din întreaga lume.

2130: Oamenii vor intra în contact cu extratereștrii.

2170: O secetă va devasta o mare parte a lumii.

3005: Pământul va intra în război cu o civilizație de pe Marte.

3797: Oamenii vor trebui să părăsească Pământul pentru că acesta a devenit nelocuibil.

5079: Lumea se va sfârși.

Baba  Vanga nu este singura care a susținut că știe când se va sfârși lumea.

Unii au susținut că tribul mayaș a prezis că lumea se va sfârși în 2012, deoarece calendarul lor se oprește la 21 decembrie 2012.

Bulletin of the Atomic Scientists anunță, de asemenea, o estimare anuală cu ceasul său Doomsday Clock. În acest an, Ceasul Apocalipsei a fost setat la 90 de secunde până la miezul nopții – pentru al doilea an la rând, „reflectând starea continuă de pericol fără precedent cu care se confruntă lumea”.

Anul trecut, ceasul a fost, de asemenea, setat la 90 de secunde de miezul nopții – cel mai aproape de miezul nopții din istoria ceasului.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel