Sari la conținut

Baby Expo te aşteaptă cu numeroase surprize colorate. Ce culoare va avea cadoul tau?

Stem SURE, compania daneză de recoltare a celulelor stem, vă aşteaptă cu surprize la BABY EXPO!

Pe perioada desfăşurării târgului BABY EXPO din această primăvară (24 – 26 mai 2013) Stem SURE a pregătit surprize colorate pentru viitoarele mămici!

Cadoul albastru: este oferit GRATUIT şi GARANTAT oricărei mămici în devenire, care vine la standul Stem SURE şi stă de vorbă cu reprezentanţii companiei! Cadoul nu este condiţionat de semnarea Contractelor pentru Recoltare celule stem cu Compania Stem SURE.

Cadoul roz: 1 cadou la alegerea din cele 4 variante oferite! Este un cadou surpriză pe care gravida şi-l va alege singură, şi va beneficia de el la semnarea Contractelor pentru recoltare Celule Stem cu Compania Stem SURE pe perioada de desfăşurare a târgului BABY EXPO.

Cadoul verde: 1 cadou garantat + 1 cadou la alegere dintre cele 3 variante oferite! Sunt cadouri surpriză pe care gravida şi le va alege singură şi va beneficia de ele la semnarea Contractelor pentru recoltare Celule Stem cu Compania Stem SURE pe perioada de desfăşurare a târgului BABY EXPO.

Citeste si:

Dr Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE: “Prezenta noastră în cadrul evenimentului Baby Expo este perfect justificată şi reprezintă un act de normalitate. Le aşteptăm pe mămicile care nu au născut încă, de altfel pe orice părinte responsabil şi interesat de viitorul copiilor săi, să ne viziteze standul şi să afle beneficiile recoltării de celule stem”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.