duminică, iunie 4, 2023

Bărbat evacuat din Spitalul Foișor: „Asistenta a întrerupt perfuzia și așa, amețit, suportând dureri puternice, am fost îmbrăcat și evacuat din spital”

Un bărbat în vârstă de 74 de ani susține că a fost evacuat din secţia ATI a spitalului de ortopedie Foişor. Dumitru Bădiță povestește că totul s-a petrecut la doar câteva ore după ce a fost operat la umărul drept. Mai mult de atât, a fost evacuat fără medicamente contra durerii și fără posibilitatea de a merge la control în același spital.

Te-ar mai interesa: „Cele mai nesănătoase produse” pe care ar fi bine ...

„Am fost îngrijit impecabil cu perfuzii permanente, cu săruri și calmante, mai ales după ora 17 când durerile crunte nu au cedat nici cu două injecții cu morfină”

„Am trăit ca s-o văd si pe asta la 74 ani!

Absurditatea kafkiană a pălit în fața ordinelor date de Vlad Voiculescu:

Am fost operat joi 08 apr. 2021 ora 10, la spitalul Foișor de către medicul ortoped Șerban Dragosloveanu, căruia îi aduc mulțumiri, la umărul drept unde mi s-a implantat în os o ancoră de care au fost cusuti mușchii rupți.

Am fost transferat la terapia intensivă unde am fost îngrijit impecabil cu perfuzii permanente, cu săruri și calmante. Mai ales după ora 17 când durerile crunte nu au cedat nici cu două injecții cu morfină. A trecut greu noaptea cu alte calmante urmând să mi se facă după ora 8 altă injecție cu morfină”, a povestit Dumitru Bădiță pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „Un opetat la umar, joi 08 apr 2021 și evacuat vineri de de la terapie in siva din spitalul FoiÈor cu dreri crunte!”

Bărbat evacuat din Spitalul Foișor: „Asistenta a întrerupt perfuzia și așa, amețit, suportând dureri puternice, am fost îmbrăcat și evacuat din spital”

Bărbatul a explicat că a fost, pur și simplu, evacuat. După ce asistenta i-a întrerupt perfuzia, Dumitru Bădiță a ieșit din spital, fără medicamente contra durerii, ci doar o reţetă pentru antiinflamatorii. Acesta susține că vrea să fie tratat în continuare de medicul care l-a operat la Spitalul Foişor.
„Dar adio. A VENT CUTREMURUL PRODUS DE MARELE MIC, VLAD VOICULESCU și am fost evacuat cu perfuzia după mine in salon unde mă aștepta biletul de ieșire.
Asistenta a întrerupt perfuzia și așa, amețit, suportând dureri puternice, am fost îmbrăcat și evacuat din spital.
Nici acum nu pot realiza fazele absurde prin care am trecut. Nu mi s-au dat medicamente de ameliorarea durerii ci doar o reteta de 10 pastile de Aflamil.
Îi înțeleg pe medici și alte cadre medicale că au executat ordine ,,de sus” încălcând totalmente drepturile pacientului la tratament complet.
Nici la control nu ma pot merge acolo!
Fac apel către guvernanți să lase medicii, specializați cu greu, să-și exercite profesia!
Vreau sa fiu tratat în continuare de medicul specialist Șerban Dragosloveanu!”, a mai spus Dumitru Bădiță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private