sâmbătă, mai 28, 2022

Băsescu își caută apartament. Fostul președinte al României a dezvăluit că își caută o nouă locuință, însă are anumite pretenții în acest sens.

„Unde să merg?! Caut apartament! Asta fac!”, a spus Traian Băsescu, luni, 4 aprilie, răspunzând astfel unei întrebări din partea jurnaliștilor.

„Nu m-am gândit (n.r. la o anumită zonă), trebuie să îmi și convină financiar. Sunt multe lucruri. Să vedem, pentru că, după ce îl iei, trebuie și mobilat”, a adaugat Traian Băsescu.

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

„În orice caz, legat de dosarul de la Parchet, nu mă voi prevala de imunitate parlamentară. Imediat ce sunt chemat, mă voi duce”, a mai spus Traian Băsescu. Reacția vine în contextul în care Parchetul General a demarat o anchetă in rem pentru fals în declarații.


Traian Băsescu pierde drepturile cuvenite foștilor șefi de stat

Pe 23 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a dat sentința definitivă în dosarul lui Traian Băsescu: judecătorii au stabilit că fostul președinte a fost colaborator al Securității, sub numele conspirativ ”Petrov”.

În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu pierde drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, potrivit unei legi votate de parlament în 2021 și publicate în Monitorul Oficial.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Este vorba despre casa de protocol din cartierul Primăverii, indemnizația lunară de 11.148 de lei, care înseamnă 75% din indemnizaţia acordată preşedintelui Klaus Iohannis, paza şi protecţia, precum şi folosinţa gratuită a unui autoturism, scrie EVZ.

Băsescu: Nu am nici măcar un coteț de găini în străinătate

În ceea ce privește averea sa, săptămâna trecută, Traian Băsescu spunea că nu are proprietăți, „banii pe care i-am avut i-am băgat în titluri de stat”. „Nu am nici măcar un coteț de găini în străinătate, tot ce am este în România. Nu am niciun leu în străinătate.

Te-ar mai interesa: Vrei să slăbești dar nu reușești? Medic nutriționi...

Banii de la Parlamentul European, care nu sunt puțini, îi administrez prin BCR și prin Banca Transilvania. Niciun leu, niciun euro nu am investit în afara României. Tot ce am investit a fost în lei, în euro și în dolari în titluri de stat”, declarase Traian Băsescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private