sâmbătă, aprilie 1, 2023

VIDEO. Bătrân căzut în genunchi cere ajutorul medicilor pe holurile unui spital din România, fără ca cineva să îl bage în seamă.

Imagini cu o încărcătură emoțională puetrnică au fost publicate pe contul său de Facebook de o tânără din Corabia. Aceasta a filmat un bătrân în timp ce stătea în genunchi pe holurile spitalului din Corabia, județul Olt. Bărbatul se ruga de mai bine de trei ore de cadrele medicale să fie consultat. Se aude clar cum acesta cere ajutor pentru că a suferit un accident vascular.

Te-ar mai interesa: Autoritățile anunță controale pentru siguranța ali...

Tânăra care a filmat întreaga scenă a povestit despre modul inuman în care acest bătrân a fost tratat de către un medic și două asistente, după ce chiar ea le-a atras atenția asupra cazului.

VIDEO. Bătrân căzut în genunchi cere ajutorul medicilor pe holurile unui spital din România

Redăm mai jos postarea completă a celei care a făcut public acest caz revoltător în mediul online.

„Încep această postare, cu un gust amar ce pleacă din inimă spre buze, după o vizită de o ora în „Spitalul” Orășenesc Corabia. Am mers la baie sa îmi spăl. Suficient cât să îl văd pe el … Un bătrânel, căzut pe jos, singur în sala de așteptare.
Imaginile or să spună mai mult despre el. Eu voi spune despre ei ….
TEORETIC! V-aș fi luat toți morții în pomelnic v-aș fi jignit cu jargoanele cu care am crescut la mine in mahala, pe Constantin Brâncoveanu. Da!!! Strada aia care figurează asfaltată de ani buni pe foi.
PRACTIC,! părinții mei m-au educat să mă comport frumos și să fiu eu ceea ce vreau sa văd in lume. Văzând că nu îl pot ridica singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea ca suferise in trecut și un AVC) am mers sa anunț un medic. Am anunțat o Dna Dr respectabilă, cu parul puțin mov. Nu ii voi dezvălui identitatea, nu aș vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat in vreun fel.
Răspunsul doamnei:

– „Să vină infirmierele” s-a întors și fără urmă de umanitate a plecat.

De ce Dna Doctor ?! Așa ne învață jurământul lui Hipocrate????
Prima” doamnă” mai calmă ce-i drept, asistentă, incerca sa ajute, se uita la mine, eu la dânsa. A plecat după infirmiere și dumneaei. Vin infirmierele!!!

VIDEO. Bătrân căzut în genunchi cere ajutorul medicilor pe holurile unui spital din România

Și de aici mă voi aprinde puțin. Foc nu iau, nu pentru că mă tem de cineva. Pur și simplu pentru că adevărații oameni nu își pătează caracterul.
Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism.”Doamnele” infirmiere nu au mișcat un deget, pt a ridica un suflet de jos.
Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd.
Închei cu câteva remarce și întrebări .
Domnule manager, care va întrețineți din banii noștrii de ce permiteți astfel de practici? Doamnelor, Domnișoarelor ,*****lor și domnilor faceți sistemul medical de râs. Rușine !!!
Făcând o paralelă asumată cu subiectul:
Vagabonzii fac banii din risc.
Prostituatele fac din vitrine.
Oamenii adevărați din, bătături la mâini sau sacrificii.
Iar gunoaiele din bătături in genunchi de sub birouri sau vânzare de demnitate, caracter și stima de sine.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private