Sari la conținut

Băutura anti-inflamatoare care ameliorează durerile de articulații și previne bolile de inimă

Diferite studii au arătat că alimentele care conțin proprietăți antioxidante ne ajută să fim sănătoși și previn diferite tipuri de boli.

Unul dintre aceste alimente, bogat în proprietăți antioxidante, este șofranul. Este considerat cel mai benefic pentru corp, fiind caracterizat de proprietățile antiinflamatorii și analgezice, având aproximativ 300 de antioxidanți. Acesta poate fi inclus în multe mâncăruri și este folosit în bucătăriile din întreaga lume. Este un remediu natural și terapeutic benefic pentru sănătate.

Sucul preparat din șofran pulbere este cel mai bun. Această băutură este considerată un puternic analgezic și antiinflamator, dar are și alte beneficii sănătoase.

Proprietățile curative ale acestui suc:

1. Combate artrita

Sucul cu șofran este un puternic analgezic și antiinflamator care te ajută să combați artrita și simptomele ei. Curcumina este un ingredient activ din șofran, care se activează atunci când intră în contact cu alte alimente și ameliorează durerile artritei.

2. Benefic pentru depresie și demență

În urma studiilor, s-a constatat că șofranul ajută la reducerea riscului de a dezvolta depresie și demență, și în același timp ajută la reducerea simptomelor. Se crede că acesta ajută la blocarea enzimelor care duc la apariția depresiei și reduce stresul.

3. Reduce durerile

Șofranul este un natural analgezic care reduce și controlează diferite tipuri de dureri. Acesta conține NF-B, o proteină capabilă de a activa mecanismele de apărare ale organismului care ajută la combaterea durerii.

4. Are proprietăți anti-cancer

Fiind o băutură bogată în antioxidanți, acest remediu natural ar putea lupta și opri acțiunea radicalilor liberi care se acumulează în organism și care duc la dezvoltarea mai multor boli, inclusiv a cancerului. Sucul de șofran ar putea ajuta la prevenirea cancerului ovarian, de colon și de sân.

5. Previne problemele cardiovasculare

Prin consumul de suc de șofran poți ajuta la reducerea nivelului de colesterol rău, protejezi inima și îmbunătățești starea de sănătate a vaselor de sânge. Este recomandat deoarece ajută la prevenirea diferitelor tipuri de probleme cardiace.

Băutura preparată din șofran

Acest remediu incredibil este o parte a medicinii tradiționale naturiste și este folosit în toată lume pentru beneficiile pe care le are. Toate ingredientele sunt naturale și au efecte pozitive pentru organism, ajutând la ameliorarea diferitelor dureri și previne dezvoltarea diferitelor boli.

Ingrediente

– 1 lingură de șofran pulbere

– ghimbir ras

– 5 morcovi

– 2 lămâi

– 1 portocală

– 1 castravete

Mod de preparare

Îndepărtează cojile de la ghimbir, castravete, portocală și morcov. Mixează toate ingredientele în blender și procesează-le până obții un suc. Pentru cele mai bune rezultate, bea-l după o jumătate de oră după ce mănânci micul dejun.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.