duminică, martie 26, 2023

Toti fumatorii sunt constienti de efectele negative pe care acest obicei il poate avea asupra lor, insa dependenta si obisnuinta ii fac sa nu renunte cu usurinta la acest obicei.

Din fericire, exista o solutie care va poate ajuta sa combateti efectele negative ale acestui obicei nociv. Pentru a afla care este acesta, continuati sa cititi acest articol.

Toxinele prezente in fumul de tigara ajung cu usurinta in sange, datorita inhalarii acestora. Acesti compusi chimici cresc sansele de aparitie a cheagurilor de sange si deregleaza ritmul cardiac. Din nefericire, fumatul imbatraneste prematur pentru ca blocheaza cantitatea normala de oxigen care trebuie sa ajunga la piele, astfel facand-o sa devina mai rigida, iar semnele avansarii in varsta se vor vedea mult mai repede. De asemenea, creste si sansa de a suferi de un atac cerebral prin faptul ca se favorizeaza dezvoltarea unui anevrism cerebral.

Te-ar mai interesa: Studiu: Valorile ridicate ale colesterolului nu am...

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private