Sari la conținut

Băutura care te scapă de 7 kilograme în 30 de zile. Rețetă simplă cu doar 4 ingrediente

Bautura care te ajuta sa slabesti
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
Sassy Water, bautura care te ajuta sa slabesti

Băutura care te scapă de 7 kilograme în 30 de zile. Există o metodă de slăbit extrem de cunoscută în întreaga lume, datorită rezultatelor sale reale.

Este vorba de metoda „Flat Belly” („Abdomenul Plat”, n.red), care folosește o băutură minune, cu ajutorul căreia slăbești foarte repede.

Creatoarele acestui progra, Liz Vaccarello, editor la revista „Prevention”, și de Cynthia Sass, susțin că vei obține un abdomen plat și poți slăbi până la 7 kilograme într-o singură lună, cosumând „Sassy Water”.

Băutura care te scapă de 7 kilograme în 30 de zile. Rețetă simplă cu doar 4 ingrediente

Acestea au creat dieta „Flat Belly” ca urmare a teoriei că acizii graşi mononesaturaţi nu doar că nu îngraşă, ci chiar „distrug” grăsimea de pe burtă. Pentru că îţi dau senzaţia de saţietate şi previn mâncatul în exces. Aceste grăsimi se găsesc în alimente precum fructele cu coajă lemnoasă (nuci, alune), seminţe, ciocolată (ura!), avocado şi ulei de măsline.

„Sunt convină că ai auzit că trebuie să bei aproximativ 8 pahare de apă pe zi, pentru a-ți menține organismul hidratat. Bând apă și mâncând alimente „apoase”, precum pepene, castraveți sau struguri, vei simți cum organismul se regenerează.

O hidratare corectă te ajută să menții echilibrul fluidelor din corp și va preveni retenția de apă. A, denumit rețeta „Sassy Water” ca un un omagiu adus creatoarei acestei băuturi minune și pentru că, să fim sinceri, este mult mai gustoasă și ușor de consumat decât apa simplă.

Ingredientele folosite nu au fost alese doar pentru a da gust. Spre exemplu, ghimbirul calmează tractul gastro-intestinal. Consumată zilnic, „Sassy Water” te va ajuta să slăbești și să ai un abdomen perfect plat”, scrie pe site-ul publicației Prevention.

Dieta „Flat Belly” recomandă consumul a nu mai mult de 1600 de calorii pe zi. Din meniu nu vor lipsi cerealele integrale, fructele, legumele, fasolea și nucile. Un rol important îl joacă „Sassy Water”, băutura minune. În primele patru zile, cei care urmează dieta trebuie să bea câte 2 litri și să consume între 1200-1400 de calorii zilnic, conform playtech.ro.

Etapa de început este cea mai restrictivă parte a programului, limitând caloriile zilnice la 1.200, pentru femei (dieta a fost concepută iniţial pentru femei) şi la 1800 pentru bărbaţi.

Băutura care topește burtica și colăceii
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Sassy Water, rețetă

Ingrediente

  • 2 litri de apă plată,
  • 1 lingură de ghimbir ras,
  • 1 castravete mediu, decojit și tăiat mărunt,
  • 1 lămâie de dimensiune medie, tăiată felii,
  • 12 frunze de mentă.

Mod de preparare

Se iau toate ingredientele enumerate mai sus și se pun într-o carafă suficient de mare. Vasul se pune în frigider și se lasă peste noapte. Trebuie consumată în următoarele 24 de ore.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.