miercuri, iunie 29, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit cum se prepară o băutura miraculoasă care curăță vasele de sânge. Se ia câte o lingură după fiecare masă.

100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană pisată, doi litri de apă fierbinte şi două linguri de miere.

Punem într-un borcan seminţele de mărar, apoi punem cele două linguri de rădăcină de valeriană, pe care o măcinăm înainte, turnăm cei doi litri de apă, lăsăm să scadă până la temperatura de 40 de grade şi abia atunci punem cele două linguri de miere.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Se foloseşte pentru curăţarea vaselor de sânge.

După ce am pus toate ingredientele, se înveleşte borcanul şi îl lăsăm o zi întreagă. Apoi se ia câte o lingură după fiecare masă, timp de 20 de zile, apoi zece zile pauză şi se mai face o tură de 20 de zile.

Câte o lingură de trei ori pe zi după masă. E foarte bună pentru vasele de sânge, a spus Lidia Fecioru la Antena3.


„Planta de 100 de ani”

Lidia Fecioru a vorbit despre „planta de 100 de ani”, care îți poate prelungi viața. Ai nevoie de 5 picături în fiecare dimineață!

„Planta se numeşte aloe, dar în limba rusă, se numeşte „planta de 100 de ani”, pentru e pentru longevitatea vieții, pentru prelungirea viaţii.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

Pentru a putea face un tratament cu această plantă, în condiţiile de acasă, pentru că în comerţ găsim tot felul de geluri, dar acasă luăm frunzele, luăm frunzele și le tocăm mărunt, mărunt.

Folosim vodcă şi punem aşa: la cinci părţi de vodcă avem o parte de plantă. Adică măsurăm cu paharul, dacă am pus cinci pahare de vodcă, punem un pahar de aloe. Şi lăsăm la întuneric o lună de zile, la macerat.

Te-ar mai interesa: Atenție la căpușe! 14% din populația lumii s-a inf...

E bine să o punem într-o sticlă de culoare închisă, albastră sau maro, şi după aceea putem lua câte cinci picături în fiecare dimineaţa.

Ne va ajuta pentru îndepărtarea accidentelor vasculare ischemice, cele care duc la paralizie. Curăţă vasele de sânge, îndreaptă somnul, e foarte bun pentru tot ce înseamnă sinusuri şi urech..

Are betacaroten, acid folic foarte mult şi e bun şi pentru digestie. Dar doar cinci picături în fiecare dimineaţă şi e bine să mâncăm înainte ceva şi apoi la 15 minute după ce am mâncat să luăm picăturile”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Te-ar mai interesa: Atenție! La fiecare jumătate de oră un român face ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private