Sari la conținut

Băutura naturală care ajută la regenerarea ficatului și curăță întreg organismul

Ficatul este unul din cele mai importante organe din corpul uman, responsabil pentru procesarea alimentelor și pentru eliminarea substanțelor nocive. Medicii atrag atenția asupra faptului că în cazul în care ficatul nu funcționează bine, nu ne simțim bine, iar celelalte organe sunt de asemenea afectate.

De aceea, este important să mâncăm sănătos și să ne odihnim. În plus, putem apela la diverse cure și procedee de detoxifiere.
Pentru ca ficatul să funcționeze la parametri optimi, specialiștii de la HealhyFoodHouse.com recomandă să consumăm de două ori pe zi o băutură naturală care curăță întregul organism.

Ingrediente:
125 gr varză proaspătă
Ghimbir (o bucată de 2 cm)
25 gr de țelină
10 gr de mentă
250 gr pere
o lămâie
500 ml de apă

Curățați și tăiați ingredientele în bucăți mici. Puneți-le în blender și mixați până când obțineți o băutură delicioasă și sănătoasă. Consumați acest smoothie de două ori pe zi, dimineața și seara.

Citeste si:
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.