miercuri, iunie 29, 2022

Vara, foarte multe persoane cred că vor elimina surplusul de kilograme acumulate în sezonul rece. Totuși, acest lucru poate fi sabotat de un stil de viață nesănătos și anumite capcane.

Este o greșeală să credem că vara ne va face să pierdem în greutate indiferent de acțiunile noastre. În realitate, capcanele sunt peste tot în jurul nostru, mai ales atunci când este vară.

Vara avem tendința de a ieși mai mult în oraș, de a consuma mai multe fructe care îngrașă și de a bea mai multe lichide pline de calorii.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoși sunt pentru sănătate colecția de...

Astfel, Sonia Burtic, nutriționist, a dezvăluit la Antena 1 ce băuturi evităm vara pentru a ne menține silueta, dar și ce greșeli ne vor sabota eforturile de a slăbi.

Băutura pe care să o eviți vara

Potrivit nutriționistului, fructele ne pot sabota foarte ușor greutatea.

Să aibă grijă, căci majoritatea spun că ‘vine vara, o să slăbesc, că o să mănânc mai multe fructe, mai multe legume’ și când se termină vara văd că au câteva kilograme în plus și nu înțeleg de ce, cu toate că au încercat.

Ei bine, fructele sunt minunate, știm cu toții, dar este foarte important când le consumăm și cum.

Te-ar mai interesa: Speranță pentru persoanele care nu merg. Profesoru...

Așadar, o să fac câteva recomandări, pe care garantez că dacă le veți urma se vor vedea și efectele. În primul rând să nu le consumăm imediat după masă și, mai ales, să ne ferim de aceste combinații precum pepene roșu cu brânză, diferite mezeluri cu smochine sau alte fructe confiate.

De asemenea, să avem grijă la așa zisele băuturi răcoritoare, la cocktail, nu doar din cauza alcoolului pe care îl conține ar fi neapărat o problemă, ci, din cauza siropurilor și a diferitelor arome cu care vine la pachet, care pe lângă faptul că nu sunt naturale au și un conținut ridicat de zahăr, iar o astfel de băutură care pare inofensivă poate să ajungă la 500 de calorii, ceea ce este enorm pentru o băutură, în timp ce o bere are undeva la 300 de calorii”, a spus nutriționistul.

Te-ar mai interesa: Mai ușor să previi. Află 5 reguli FENG SHUI pentru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private