duminică, martie 26, 2023

Vi s-a tot spus despre faptul ca e foarte bine sa va incepeti ziua cu un pahar de apa cu lamaie, daca va doriti sa pierdeti in greutate.

Daca v-ati saturat de dimineti in care trebuie sa incepeti cu ceva acru, atunci ar trebui sa stiti ca sunt si alte variante pe care le puteti aborda pentru a putea usura procesul de slabire.

Trebuie, totusi, sa precizam din start ca nici un fel de bautura nu actioneaza magic asupra siluetei dumneavoastra. Va trebui sa depuneti eforturi suplimentare pentru a putea scapa de kilogramele care va creeaza probleme. Alegeti o dieta echilibrata, eliminati din consum sucurile carbogazoase si alimentele grase, iar pe seara faceti tot timpul un pic de miscare.

Te-ar mai interesa: Ce afectiuni poate semnala senzatia de sete excesi...

Cercetarile reliefeaza faptul ca bautul a doua-trei cesti de cafea inaintea unui antrenament sau inainte sa jucati ceva care va solicita, va stimula corpul dumneavoastra sa arda si mai multe calorii.

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private