Sari la conținut

Bea asta înainte de culcare ca să dormi bine

Odihna de noapte, cele 7 ore recomandate de specialiști, pare câteodată imposibil de atins în unele nopți. Ca să fii sigură că adormi, încearcă să faci aceste schimbări în cazul băuturilor pe care le bei înainte de culcare

  1. În loc de ceai verde încearcă ceaiul de plante – Ceaul verde conține cofeină, care îți dă starea de agitație și nu te lasă să dormi. Recomandăm să schimbi ceaiul verde cu cel de plante (cel de mușețel sau de fructe de pădure ca să te relaxezi)
  2. În loc de suc de portocale, încearcă suc de mere roșii – Sucul de portocale este mai dulce decât cel de mere roșii, iar asta înseamnă că zahărul te va face să te întorci pe o parte și pe alta ca să încerci să adormi. Bea suc de mere roșii
  3. În loc de un pahar de vin, schimbă pe un pahar de lapte cald – Vinul detensionează și relaxează, însă este și motivul pentru care te simți neliniștit. Cel mai bun remediu rămâne tot băutura pe care ți-o pregătea mama în copilărie (laptele cald)

A.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: