Home » Stil de viaţă » Bea asta la micul-dejun ca să-ți activezi metabo...

Bea asta la micul-dejun ca să-ți activezi metabolismul și să scapi de grăsimea de pe burtă

Dacă îți stimulezi metabolismul dimineața, vei arde calorii toată ziua. Iată o bună metodă prin care poți face asta. Bea un smoothie delicios și plin de vitamine și nutrienți, la micul-dejun.

Burn Abdominal Fat Like Crazy by Drinking This for Breakfast

Grăsimea depozitată pe burtă aduce probleme grave de sănătate: diabet, hipertensiune, probleme ale rinichilor, ficat gras. Ca să scapi de această grăsime periculoasă, încorporează în dietă ingrediente care stimulează metabolismul și elimină toxinele din organism.

Citește și:

Kiwi este bogat în vitamina C, necesară eliminării grăsimii în exces. Fructul este, de asemenea, bogat în fibre, un element important pentru stimularea metabolismului și pentru îmbunătățirea digestiei.

Salata verde este bogată în apă și are puține calorii, așa că e un aliment ”prietenos” cu silueta și te ajută să arzi calorii, fără să ții dietă. Semințele de in sunt un aliat important în lupta cu kilogramele în plus, fără prea mult efort.

Citește și:

Ingrediente:

3 kiwi

1/2 ceașcă de salată verde tocată

1/2 banană

1 linguriță semințe de in pisate sau măcinat

Pune toate ingredientele în blender și amestecă. Bea dimineața pe stomacul gol, în loc de mic-dejun,  timp de 10-12 zile.