joi, martie 30, 2023

Beatrice Mahler, directorul Institutului Marius Nasta și-a manifestat o serie de îngrijorări pe fondul scăderii numărului de cazuri, dar și a relaxării restricțiilor din Capitală. Din punctul domniei sale, cifrele nu sunt relevante și într-un timp scurt trebuie să ne așteptăm la o explozie de cazuri.

Dr. Mahler: Mă îngrijorează un aspect- oamenii nu mai vin să se testeze

„Mă îngrijorează un aspect, în acest moment oamenii nu mai vin să se testeze, stau acasă și vin când manifestă simptome. Sunt persoane care stau la domiciliu cu COVID și nu solicită testare, iar cel mai mare motiv este stigma, stigma cu care i-au tratat vacinii și prietenii, preferă să se retragă și să iasă din boală singuri fără să afle lumea.

Te-ar mai interesa: Tratamentele pentru obezitate, introduse de OMS pe...

Există riscul că nefiind declanșată anchetă și o parte din cunoscuți să fie bolnavi, putem să ne așteptăm la o explozie de cazuri în viitor și să nu știm de unde vin”, a spus dr. Beatrice Mahler, potrivit digi24.ro.

Dr. Beatrice Mahler, despre noua tulpină COVID-19: Mortalitatea este mai mare!

În plus, dr. Mahler atrage atenţia că noua tulpină de coronavirus trebuie să determine o mai mare grijă și atenție, pentru faptul că este mult mai contagioasă și are o rată de mortalitate mai ridicată.

„La început am avut doar informaţia că se transmite mai uşor noua tulpină, acum ştim că mortalitatea este mai mare.

Este de aşteptat ca atunci când apare o tulpină nouă, informaţiile despre ea să vină treptat, iar acest lucru trebuie să ne pună în gardă şi pe noi şi să ne facă atenţi şi să ne facă responsabili pentru că povestea coronavirus nu s-a încheiat”, a subliniat Beatrice Mahler, directorul Institutului Marius Nasta din Capitală.

Te-ar mai interesa: Metoda revoluționară prin care infarctul poate fi ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private