luni, ianuarie 30, 2023

Bebeluș înecat în timpul botezului. Un copilaș de doar șase săptămâni și-a pierdut viața din cauză că ar fi înghițit prea multă apă după ce a fost scunfudat în cristelniță, în timpul slujbei de botez. 

Bebelușul a început să se simtă rău imediat ce a fost scos din cristelniță, potrivit declarațiilor părinților. Aceștia au apelat 112 când au văzut că cel mic nu își revine.

Te-ar mai interesa: O zodie este atenționată. Numerolog: Fiţi rezisten...

„Un copil de o lună și jumătate a fost găsit în stop cardio-respirator la biserică după botez. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD. A ajuns în stare gravă pe secția ATI, intubat și ventilat mecanic”, a declarat duminică seara doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Bebelușul a murit în această dimineață, la Spitalul Județean.

Bebeluș înecat în timpul botezului

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem și fac cercetări. Incidentul a avut loc la biserica „Sfinții Constantin și Elena”, iar protopopul Doru Budeanu a confirmat că bebelușul a fost scufundat complet în apă, arătând că „botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”, potrivit Monitorul de Suceava.

Te-ar mai interesa: Alimentația în funcție de grupa de sânge. Care sun...

Protopopul a declarat că a vorbit cu preotul care a oficiat botezul și acesta i-a spus că bebelușul a plâns atât în timpul botezului, cât și după ce a fost scos din apă, ceea ce ar însemna că semnele vitale ar fi fost bune.

„După câteva minute preotul a sesizat că s-a moleșit, a anunțat imediat la 112 și a venit un echipaj SMURD”, a afirmat protopopul Budeanu. Acesta a mai spus că încă nu a discutat cu familia, dar este în contact cu spitalul pentru a fi permanent la curent cu starea de sănătate a copilului.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 3 greșeli frecvente atunci când vrei...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private