vineri, august 19, 2022

România, 2022: BEBELUȘII sunt spălați cu apă încălzită la REȘOU, într-un spital de stat.

Unii vor să ajungă pe Marte, noi vrem să ne bucurăm de apă caldă, cât se mai poate! Situație critică în două spitale din Ploiești, după ce operatorul local de termoficare a sistat, începând cu 1 august, furnizarea apei calde.

Pe lângă cei peste 130.000 de locuitori ai orașului, Maternitatea Ploiești, Spitalul de Pediatrie și Spitalul municipal au rămas, în luna august, în care sunt prognozate temperaturi caniculare, fără un element de bază al civilizației actuale: apa caldă.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

 

Bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou, într-un spital de stat din România

Potrivit observatorulph.ro, într-o situație critică se află maternitatea din Ploiești, unde gravidele, mămicile, dar mai ales bebelușii, au nevoie în permanență de apă caldă.

„Trebuie să ne descurcăm așa cum putem. De exemplu, bebelușii sunt spălați cu apă încălzită la reșou.

Pe noi operatorul ne-a anunțat că rămânem fără apă caldă printr-o adresă trimisă vineri și care a ajuns la noi astăzi” au transmis reprezentanții spitalului județean, care administrează și maternitatea, potrivit sursei citate.

Conducerea spitalului încearcă să rezolve problema apei calde din maternitate prin punerea în funcțiune a unei instalații de cogenerare cu panouri solare. Există un sistem propriu pentru apă caldă, pentru situațiile de maximă urgență, care, din păcate, funcționează pe o perioadă scurtă de timp.

Te-ar mai interesa: Elena Udrea: Cer să fiu declarată nebună și lipsit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private