duminică, noiembrie 27, 2022

Bebeto, copilul Aneimaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este absolut devastat după ce a asistat indirect la scenele tulburătoare de bătaie între părinții săi.

Copilul în vârstă de 14 ani, afectat deja de divorțul părinților, după bătaia din plină stradă între aceștia, copilul este în stare de șoc. Potrivit declarațiilor Aneimaria Prodan, copilul tremură și nu se poate opri din plâns.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Impresara spune că Reghe vrea să îl ia cu forţa pe Bebeto acasă la el, unde locuieşte alături de Corina Caciuc şi micuţul Liam.

„Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie”, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

De la ce a izbucnit scandalul între cei doi?

Potrivit imaginilor filmate, Anamaria Prodan îi arată lui Reghe tlefonul și apoi cei doi încep să își împartă lovituri.

Anamaria a dezvăluit ce i-a arătat antrenorului pe telefon, înainte ca cei doi să-și împartă pumni. „Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău când bei vin fiert. 5...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private