marți, octombrie 4, 2022

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a explicat cum poate fi folosită folia de aluminiu pentru înlăturarea durerilor de la nivelul picioarelor.

„Împachetarea cu folie de aluminiu este foarte bună dacă avem gleznele umflate sau ne dor picioarele sau genunchii.

Luăm folia de aluminiu şi învelim picioarele şi lăsăm peste noapte.

Dacă am avut un traumatism luăm un leucoplast şi pe ea punem două dungi de folie de aluminiu şi o lăsăm acolo. Să vedeţi ce minunăţii face.

Te-ar mai interesa: Curățarea plămânilor acasă. Rezultatele apar imedi...

Nu ai fi crezut niciodată. Încercaţi două seri la rând şi o să vedeţi.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

creier

Cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor

Lidia Fecioru a dezvăluit la un moment dat care sunt cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor. Potrivit bioenergoterapeutului, funcționează 100% și îți aduc tot ce vrei!

„1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

Te-ar mai interesa: Boala care provoacă mai multe decese decât canceru...

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private