Sari la conținut

Beneficiile majore ale unui fund bombat asupra sanatatii

Un posterior frumos curbat si bine tonifiat nu ofera doar o incantare pentru privire, ci si beneficii asupra sanatatii.

 

O femeie care are un fund curbat si bine tonifiat este intotdeauna o incantare pentru privirile barbatilor, insa obtinerea unui posterior perfect este destul de dificila. Multe femei nu au muschii posteriorului bine dezvoltati. Fiziologia fesierilor este formata din glutei, mai exact din trei muschi: gluteus maximus, care este cel mai mare muschi fesier asezat in partea inferioara, gluteus medius, care este acoperit in mare parte de gluteus maximus, si gluteus minimus, cel mai mic muschi asezat in partea interioara a posteriorului. Cu cat iti dezvolti mai mult gluteus maximus, cu atat ajuti mai mult la ridicarea intregului posterior, obtinand asa-numitul fund bombat dupa care tanjesc deopotriva femeile si barbatii (din motive diferite, evident).

Citeste si:

 

Pe langa lipsei de exercitii fizice pentru tonifierea fesierilor, cum sunt fandarile, genoflexiunile, urcatul scarilor, sprinturile si ridicarile pe un obiect, statul pe scaun in mod indelungat afecteaza forma posteriorului.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.