sâmbătă, mai 28, 2022

Nu este necesar să acorzi sume importante pentru anumite beneficii când vine vorba despre sănătatea ta. Deși este indicat să investești, uneori poți face o mică excepție cu sfaturile și remediile vechi.

Unul dintre cele mai ieftine ingrediente din magazin are nenumărate beneficii pentru sănătate. Majoritatea românilor, de fapt, sigur îl au în bucătărie.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu

Poate fi folosit ca antiacid – calmează arsurile stomacale şi balonările. O linguriţă de bicarbonat de sodiu se amestecă cu un pahar de apă

Te-ar mai interesa: Vrei să slăbești dar nu reușești? Medic nutriționi...

Un bun antiperspirant. Se aplică sub formă de pudră la subraţ pentru a evita mirosurile neplăcute.

Albeşte dinţii. Este recomandat ca, o dată pe săptămână, să te speli pe dinţi cu bicarbonat – elimină bacteriile din gură, previne apariţia cariilor, curăţă dinţii pătaţi.

Poate fi folosit ca scrub pentru faţă şi corp. Se face o pastă din bicarbonat şi apă, se masează blând pielea. Este de ajutor şi celor cu acnee, scrie realitatea.net.

Adaugă o ceaşcă de bicarbonat în baie şi vei avea o piele mai catifelată. Este bun şi împotriva psoriazisului.

Bicarbonatul de sodiu este un bun remediu împotriva înţepăturilor de insecte sau arsuri solare. Înlătură mirosurile neplăcute de pe mâinile tale.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: „Şi creierul se atrofiază...

Este bun pentru mâinile crăpate de vânt, dar şi în cazul în care te-a atins meduza pe piele. Bicarbonatul de sodiu înlătură veninul şi durerea. Ajută la desfundarea nasului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private