joi, octombrie 22, 2020

Beneficiile vinetelor sunt incontestabile și acum este exact sezonul potrivit pentru a vă bucura de aceste roade. Datorită ploilor frecvente din această vară, recolta de vinete este deosebit de generoasă, așa că profitați din plin!

Prețurile sunt decente la acest aliment gustos, care preparat cu puțin ulei și puțină sare este indicat chiar și în curele de slăbire.

Cu toții adorăm salata de vinete sau vinete umplute la cuptor, însă se mai poate găti din acest aliment și un fel de mâncare mai atipic, care totuși merită încercat.

Citește și:

Vinetele erau considerate plante toxice în India, din cauza culorii lor închise, însă au fost descoperite multe beneficii din această legumă minunată și delicioasă. Iată cum să obții diversele beneficii ale supei de vinete.

Vinetele tratează bolile de inimă, durerea din cauza reumatismelor, artrita și te poata ajuta chiar și la ameliorarea arsurilor solare.

Cum faci supa de vinete?

Citește și:

Ai nevoie de un litru de apă, sucul de la o lămâie și o vânătă de mărime medie

Spală vânăta bine, pune-o într-un litru de apă pe foc și ai grijă să nu o arzi. Gătește compoziția timp de 20-25 de minute, până când vânăta devine moale, apoi las-o să stea așa timp de o oră. Apa obținută depoziteaz-o într-un recipient și pune sucul de lămâie. Consumă supa de vinete de 3 ori pe zi pentru a observa beneficiile. La ce te ajută supa de vinete?

Citește și:

Reduce colesterolul rău LDL

Acidul chloregenic care se regăsește în vinete este esențial pentru scăderea colesterolului. Supa de vinete stimulează circulația sângelui, arderile metabolice, previne plăcile care se formează pe pereții arterelor și care îngreunează circulația sângelui.

Ameliorează durerea provocată de bolile bătrâneții – artrita și reumatismul

Același acid chloregenic reduce inflamația provocată de cele două boli. În plus, supa de vinete conține vitaminele A1, B1, B2, C și E și minerale precum potasiu, magneziu, fier și fosfor. Conține de asemenea acid folic, fibre și carbohidrați.

Reduce excesul de grăsime

Gustul supei de vinete este puțin amar din cauză că aceasta conține niște compuși care ajută funcția hepatică și ajută la eliminarea toxinelor. Reduce procentul de grăsime abdominală.

Parteneri--