miercuri, august 12, 2020

Zi de vineri si un weekend destul de pline pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca unele evenimente neasteptate vor avea loc, mai ales in a doua parte a zilei. 

BERBEC – horoscop zilnic 15 ianuarie, vineri si pentru weekend

Ziua de vineri si intreg weekendul sunt destul de tensionate pentru nativii din zodia Berbec din cauza unor probleme de natura amoroasa. Astfel, in urma unor certuri care vor avea loc vineri cu persoana iubita, nativii din berbec vor trai momente de tristete in weekend.

Citește și:

TAUR – horoscop zilnic 15 ianuarie, vineri si pentru weekend

Zi de vineri agitata la locul de munca pentru nativii din Taur. Din pacate, sefii nu apreciaza deloc felul in care incearca sa isi faca munca iar acest lucru ii afecteaza foatrte mult pe nativii acestei zodii. In weekend vor incerca sa se detaseze de toate problemele si sa faca in asa fel incat sa se relaxeze.

GEMENI – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Citește și:

Gemenii au o zi de vineri destul de linistita care ii va arunca intr-un weekend ce le va incarca total bateriile. Vor reusi sa isi duca la bun final o serie de planuri si totodata vor rezolva o serie de probleme care apar din cauza unor acte. Un weekend minunat in compania prietenilor.

RAC – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Racii reusesc vineri sa rezolve o problema de snatate destul de apasatoare care i-a cam dat peste cap in ultima vreme. Se bucura de acest lucru si astfel vor avea parte de un weekend in care se vor odihni si in care isi vor reincarca bateriile.

Citește și:

LEU – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Leii incearca vineri sa isi pastreze calmul in ciuda faptului ca au o groaza de oameni in jurul lor care pun presiune din ce in ce mai mare pe ei. Cu mult calm vor reusi sa isi rezolve absolut toate problemele. In weekend isi vor petrece o mare parte din timp lucrand, insa acest lucru le va face pacere.

FECIOARA – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Fecioarele nu isi dau seama ca au de rezolvat o serie de probleme de natura amoroasa iar acest lucru o va face pe persoana iubita sa isi puna o serie de intrebari cu privire la viitorul relatiei lor. In weekend nativii acestei zodii vor avea de dat explicatii cu privire la unele greseli pe care le-au facut in trecut.

BALANTA – horoscop zilnic 11 ianuarie, vineri si pentru weekend

Balantele se vor distra maxim vineri in cercul de prieteni de la locul de munca. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa fie energici pentru un weekend ce se arata la fel de agitat precum ziua de vineri. Asa ca este posibil sa cam exagereze cu cheltuielile si sa ramana fara bani.

Continuarea pe lyla.ro. 

Parteneri