duminică, iunie 26, 2022

Bilanț COVID-19 pentru duminică, 6 februarie. În România, au fot înregistrate noi infectări cu coronavirus. GCS a oferit ultimele informații provizorii cu privire la numărul de infectări și decese.

În această dimineață, GCS a oferit ultimele informații provizorii cu privire la numărul de infectări și decese cu noul coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore. Din nefericire, Capitala dă în continuare cele mai multe îmbolnăviri zilnice. Uite câte cazuri și decese au fost înregistrate.

Te-ar mai interesa: A renunțat COMPLET la acest ingredient, iar efecte...

Bilanț COVID-19 pentru duminică, 6 februarie. Câte cazuri și decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 6 februarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 16.108 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 82 decese, dintre care 7 anterioare intervalului de referință. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Numărul persoanelor infectate este ceva mai mic față de cele raportate în ultimele zile, dar și testele au fost mai puține, sub în 90.000.

Te-ar mai interesa: Politician acuzat de trafic de copii. Voia să fure...

Capitala are cele mai multe îmbolnăviri zilnice cu noul virus

Capitala dă în continuare cele mai multe îmbolnăviri zilnice. Ieri au fost raportate aproape 9.000, un record absolut. Şi nu este singurul înregistrat de București săptămâna aceasta. Şi rata de incidență a trecut de 28 de cazuri la mia de locuitori, cumulat în 14 zile, foarte departe față de recordul valurilor precedente, care era de sub 17 la mie.

Cu toate acestea, nu capitală are cea mai mare rată de infectare, ci Timişul, cu 28,5 la mie. De altfel, raportările autorităților arată că la nivelul localităților cele mai mari cinci incidențe sunt în județul Timiș, cu un vârf de aproape 61 la mie.

Te-ar mai interesa: 4 ceaiuri cu puteri vindecătoare ale călugărului M...

Clujul are peste 27 de cazuri de COVID la mia de locuitori

Şi Clujul are peste 27 de cazuri de COVID la mia de locuitori, iar ieri a fost județul cu cele mai multe noi îmbolnăviri. Numărul uriaș al infectărilor zilnice a făcut ca și numărul internărilor să crească, deși într-un ritm mult mai lent față de valorile precedente.

Ieri, însă, pentru prima dată de la mijlocul lunii trecute, numărul pacienților din secțiile COVID a scăzut față de ziua precedentă.

Te-ar mai interesa: Doliu în presa din România! Cunocută jurnalistă, g...

Situația nu se repetă și la terapie intensivă, unde gradul de ocupare continuă să crească, fiind internate acum 1.042 de persoane în stare gravă. Crește și numărul copiilor internați în spitale; sunt acum 800, iar 26 dintre ei la ATI, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private