joi, iunie 30, 2022

Bill Gates, previziuni cutremurătoare: Următoarea pandemie ar putea porni de la un virus pe care îl cunoaștem deja!

Bill Gates, co-fondator al gigantului tech Microsoft, a devenit un fel de Nostradamus al secolului XXI. Cele mai exacte predicții despre cum va fi lumea noastră sunt prevăzute de șeful Microsoft. Recent, Gates a vorbit despre variola maimuței , dar și despre o nouă pandemie.

Te-ar mai interesa: Oana Zăvoranu, scandal cu managerul Spitalului Col...

Miliardarul Bill Gates este de părere că omenirea s-ar putea confrunta cu o pandemie, în următorii 20 de ani, ca o consecință a schimbărilor climatice.

Într-un interviu pentru publicația spaniolă El Diario, miliardarul nu s-a arătat îngrijorat de variola maimuței, susținând că „sunt foarte puține șanse ca virus să devină mai răspândit”.

„Dar este fantastic că suntem în alertă. Dacă nu ar fi pandemia de coronavirus, variola maimuțelor nici măcar nu ar fi la știri. Și asta e bine”, a declarat acesta.

În ceea ce privește o nouă pandemie, Bill Gates a prezentat „un scenariu foarte înfricoșător”, dar și varianta unui „salt natural”.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu cancer terminal, diagnosticată după 13...

Următoarea pandemie ar putea porni de la un virus pe care îl cunoaștem

„Ei bine, (următoarea pandemie – n.r.) ar putea porni de la un virus pe care îl cunoaștem deja. Ar putea fi o variantă de gripă, un alt tip de coronavirus. Asta ne-ar permite măcar să avem niște cunoștințe despre cum să obținem tratamente și vaccinuri foarte rapid.

Dar ar putea fi și altceva. Ar putea fi un virus creat de om, de un bioterorist care l-a proiectat și l-a manipulat intenționat. Acesta este un scenariu foarte înfricoșător, deoarece ar putea încerca să-l răspândească în diferite locuri simultan”, a susținut Bill Gates.

Te-ar mai interesa: Măsură de urgență. Ce se întâmplă cu băuturile cu ...

varianta Delta-Plus

Există o șansă de 50% ca în următorii 20 de ani să avem o nouă pandemie, spune Bill Gates.

„Ar putea fi ceva care face un salt din lumea naturală. Populația umană crește și invadăm tot mai multe ecosisteme. De aceea calculez că există o șansă de 50% ca în următorii 20 de ani să avem o pandemie de origine naturală, ca o consecință a schimbărilor climatice”, a susținut miliardarul.

Te-ar mai interesa: R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare. Câ...

La începutul lui mai, Gates a anunțat lansarea noii sale cărți, „Cum să prevenim următoarea pandemie”.

Fondatorul Microsoft a donat miliarde de dolari pentru îmbunătățirea accesului la servicii medicale și vaccinuri anti-Covid în ultimii ani.

„Când vine vorba de a cheltui miliarde pentru a salva trilioane în daune economice și zeci de milioane de vieți, aș spune că este o poliță de asigurare destul de bună”, a declarat fondatorul Microsoft, conform b1tv.ro.

Te-ar mai interesa: Secretul neștiut al usturoiului. De ce trebuie con...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private