duminică, ianuarie 29, 2023

Guvernul a anunța că susținerea examenului de rezidențiat a fost programat să se susțină pe data de 8 decembrie. In ciuda acestui fapt, Ministrul Sănătații, intervievată telefonic în dezbaterea, realizată de Medika TV,  care i-a avut ca invitați pe: dr. Radu Țincu, medic primar ATI, Ioan Alexandru Mirea, purtător de cuvânt al Federeației Asociaților Studenților la Medicină din România, absolvent de Medicină și candidat la rezidențiat și Andrei Voicu, absolvent de Medicină și candidat la Rezidențiat, a anunțat că această dată nu este una certă.

Te-ar mai interesa: A fost găsită moartă pe podeaua casei, după mai bi...

Sorina Pintea a declarat că la următorul examen de rezidențiat se ia în calcul schimbarea structurii examenului și se va pune mai mult accent pe verificarea practică.

”Principalul motiv pentru care am amânat acest rezidențiat a fost acela de a asigura un concurs absolut corect și echitabil pentru toată lumea. Au fost diverse păreri în sensul de a forța anumite ordine, păreri pe care nu le-am luat însă în considerare. Nu am vrut să vulnerabilizez în niciun fel acest examen, foarte important de altfel pentru acești absolvenți,” a precizat Ministrul Sănătății, pentru Medika TV.

Te-ar mai interesa: Bacteriile de pe limbă pot provoca infecții grave ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private