vineri, septembrie 30, 2022

Una dintre știrile care ne-a surprins și ne-a impresionat cel mai mult a fost aceea că Ben Affleck și Jennifer López și-au reluat o relație pe care au întrerupt-o în urmă cu mai mulți ani. Asta ne-a făcut să credem din nou în dragoste.

Totul părea că merge de minune, însă, după mult așteptata nuntă, ceva s-a schimbat. Ben pare slăbit, obosit și toată lumea a crezut că de vină sunt nopțile de amor cu JLO. Cu toate acestea, oboseala lui pare ceva serios. Care este boala pe care o are Ben Affleck?

Te-ar mai interesa: Câștigător al premiului Nobel: Acesta este aliment...

Pentru a sărbători logodna lor, au ținut două nunți. Între fiecare evenimente, celebrul cuplu a stat mai mult pe drumuri, din călătorie în călătorie.

Gluma potrivit căreia JLo este cel care îl obosește pe Ben provine dintr-o clauză din acordul lor prenupțial care prin care cere să facă sex de cel puțin patru ori pe săptămână.

Nu i-au trebuit multe zile, că deja actorul a început să pară obosit și slăbit. Există chiar mai multe fotografii care îl surprind dormind. Cu toate acestea, dincolo de a fi un rezultat al vieții sale sexuale, este o problemă de sănătate pe care o are Ben.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

Jennifer Lopez with her husband Ben Affleck are seen visiting the Louvre Museum in Paris, France on July 26, 2022. Photo by ABACAPRESS.COM

Boala de care suferă Ben Affleck

Actorul arată așa pentru că suferă de migrenă cronică. În primele interviuri în care a vorbit despre diagnosticul său, actorul a pus afecțiunea pe seama stresului și a lipsei de odihnă de la locul de muncă.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Migrena cronică este cea mai frecventă „versiune” a migrenei, deoarece disconfortul durează 15 zile sau mai mult. Între 1 și 3% din populație suferă de aceasta și poate suferi de dizabilități, scăderea productivității sau alterarea calității vieții, potrivit Journal of Neurology.

Durerea poate apărea într-una sau ambele părți ale capului, cu o senzație de pulsație. De asemenea, poate exista sensibilitate la lumină, sensibilitate la sunet, sensibilitate la atingere și, în unele cazuri severe, greață și vărsături.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Din păcate, motivul acestui disconfort este necunoscut. Se crede că această boală are o componentă genetică cu care unii oameni dezvoltă un model cronic.

Pentru ca disconfortul să nu crească, pacienții trebuie să aibă grijă de orele lor de somn și să urmeze o rutină bine pusă la punct. Pe lângă acest sfat, este necesar să evitați băuturile alcoolice, cafeaua și tutunul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private