Sari la conținut

Boala cu care se confruntă Ion Țiriac și pe care cheltuie o mulțime de bani: „E greu de vindecat”

ion tiriac

Ion Țiriac, în vârstă de 83 de ani, deține o avere impresionantă, iar potrivit Top 300 Capital, averea acestuia se ridică la aproximativ 2 miliarde de euro.Deși pare să aibă o viață de poveste, lucrurile nu sunt deloc așa.

„Boala” care îi macină banii magnatului

Ion Țiriac a declarat că este chinuit de o boală greu de vindecată. Cunoscut pentru colecția sa impresionantă de mașini, fiind de altfel și cel mai cunoscut colecționar auto român, acesta a menționat că boala care îl chinuie este că nu se poate abține să cumpere lucruri.

Omul de afaceri a investit sume exorbitante în autoturisme și nu are de gând să se oprească.

Fostul mare jucător de tenis vorbește despre pasiunea sa pentru mașini valoroase ca despre o boală de care e foarte greu să te vindeci.

„În ultimii zece ani, pentru o rațiune sau alta, aceste obiecte au sărit de aproape zece ori. Ce puteam să cumpăr în urma cu 20 de ani cu zece, acum este la 30. Care este rațiunea, nu știu. Pentru o bucată de fier s-au plătit 55,5 mil. euro.”, a spus Ion Țiriac, într-un interviu acordat pentru Ziarul Financiar.

Ion Țiriac este convins că va mai cumpăra multe mașini luxoase în anii ce urmează. Omul de afaceri își permite să își facă toate poftele și nu are un motiv pentru care să facă economii.

„Cu siguranță voi mai cumpăra. Aceasta este o boală greu de vindecat.”, a mai spus influentul om de afaceri Țiriac.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel