Sari la conținut

Boala cumplită de care suferă Julio Iglesias: „Totul se trage de la accidentul pe care l-a suferit în tinerețe”

Cunoscutul cântăreț spaniol Julio Iglesias, tatăl cântărețului Enrique Iglesias, a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Astfel, artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie este nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Zvonurile indică faptul că acest lucru ar putea fi legat de un accident suferit în tinerețe.

Starea de sănătate a celebrului cântăreț Julio Iglesias pare să se deterioreze, iar zvonurile indică faptul că acest lucru ar putea fi legat de un accident suferit în tinerețe.

Potrivit emisiunii „A la tarde” de pe postul de televiziune „America TV”, artistul ar avea o vechi accidentare care îi provoacă dureri intense, fiind nevoit să se deplaseze într-un scaun cu rotile. Există speculații că artistul uită versurile melodiilor sale.

Boala cumplită de care suferă Julio Iglesias


Jurnalista Cora Debarbieri își amintește că Julio Iglesias a avut un accident când era foarte tânăr. Din cauza acestui incident, interpretul a fost supus unei operații la coloană, ceea ce a dus la dureri constante de-a lungul vieții sale.

Citeste si:

Prezentatorul emisiunii – Matias Vasquez, susține că starea sa de sănătate i-a afectat nu doar funcțiile motorii, ci și pe cele cognitive, prin urmare are probleme serioase în a-și aminti versurile propriilor cântece.

Potrivit sursei citate, Iglesias a încetat chiar să se mai vadă cu unii dintre cei mai apropiați prieteni ai săi pentru a păstra secrete problemele sale de sănătate, scrie Marca.

Drama neștiută a lui Julio Iglesias. Cu o zi înainte de ziua de naștere

În noaptea de 22 septembrie 1962,cu o zi înainte de ziua sa de naştere şi după o petrecere cu prietenii în cinstea marii sale realizări,are un accident şi rămâne paralizat. Era puţin probabil să mai poată merge vreodată.

A început să cânte la chitară, pentru a depăşi momentele de tristeţe. În cele din urmă eforturile medicilor şi ale familiei au făcut posibil miracolul: Julio a putut merge din nou. Mărturie a acestei perioade grele şi uimitoare din viaţa artistului stă filmul „La Vida Sigue Igual” (1969), în care rolul lui Julio Iglesias este jucat chiar de Julio Iglesias!
Acest nefericit accident i-a schimbat traseul vieţii, el ajungând pe culmile muzicii în cele din urmă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.