marți, octombrie 26, 2021

Boala cronică de rinichi se caracterizează prin pierderea funcțiilor rinichilor, iar pacienții sunt mult mai predispuși la pietre la rinichi și diabet. Cercetătorii însă au descoperit un aliment-minune

care poate restabili funcția rinichilor și îmbunătățește funcția vaselor de sânge – ciocolata.

Aceasta ajută la îmbunătățirea memoriei, dar este primul studiu care susține că flavonoizii din arborele de cacao pot ajuta la restabilirea pacienților în fazele terminale ale bolii cronice de rinichi.

Cercetătorii au demarat un experiement, iar timp de 30 de zile, unii pacienți au băut o băutură cu flavonoizi din cacao, iar ceilalți au băut altă băutură, fără acești flavonoizi. Deoarece tensiunea diastolică a pacienților este foarte mare, s-a observat de la prima degustare, că tensiunea a

scăzut în limite normale, iar funcția rinichilor a fost clar îmbunătățită după o lună de zile.

Ciocolata din comerț nu va ajuta la îmbunătățirea funcției rinichilor, însă flavonoizii din cacao da. Desigur, tratamentul a fost realizat în laborator și va trece mult timp până când cercetătorii vor face un tratament bazat pe flavonoizi.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri