Sari la conținut

Bomboane Ferrero Rocher cu puține calorii. Ușor de preparat

Ingrediente (20 buc):

  • 250g alune de padure crude
  • 10 curmale hidratate
  • 2 lg cacao raw
  • 2 lg ulei de cocos
  • 3 lg sirop de artar
  • 1 praf de sare

Mai intai punem deoparte 20 de alune pentru miezul bomboanelor 🙂 Maruntim in robotul de bucatarie 180g alune de padure, adaugam apoi curmalele, pudra de cacao, uleiul de cocos, siropul de artar si un praf de sare (intensifica aroma de ciocolata). Mixam bine pana compozitia e fina, cremoasa si putin lipicioasa. Modelam bombonele in care introducem cate o aluna in mijloc, apoi le tavalim prin alunele de padure ramase tocate grosier. Eu le-am tavalit prin nuci 🙂 Pofta mare!

Sursa: madeline.ro. 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel