luni, septembrie 26, 2022

În fiecare zi, cazinourile online devin tot mai populare și milioane de persoane folosesc internetul pentru a juca jocurile lor preferate. Ei joacă pe bani reali și se bucură de toate plăcerile aduse de jocurile online. Pe măsură ce tot mai mulți oameni examinează beneficiile jocurilor de noroc pe internet, ei descoperă că acestea sunt mult superioare jocurilor de noroc din cazinourile fizice (P).

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Indiferent dacă ești un începător în lumea cazinourilor online sau un jucător experimentat, jocurile de noroc online oferă o modalitate excelentă de a te bucura de o experiență de cazino din confortul casei sau la birou. Toată lumea iubește bonusurile și avantajele oferite de acestea. În acest articol vom vedea cum funcționează ofertele de bun venit ale cazinourilor și de asemenea vom explica diferitele tipuri de bonusuri, dar și termenii și condițiile legate de ele. Ca un prim exemplu, poți primi un bonus de ziua ta superbet pentru a te bucura de jocurile preferate.

Ce sunt mai exact bonusurile casino

Bonusurile de cazino vin în mai multe forme și una dintre ele ar fi aceea de bun venit, acesta fiind exact ceea ce spune și numele. Reprezintă o ofertă, o promoție sau un cadou pe care cazinourile le oferă jucătorilor noi pentru a le ura bun venit în cazinou și pentru a le mulțumi că li s-au alăturat. Aceste bonusuri pot fi fie o sumă egală cu depunerile tale, dublându-ți astfel suma disponibilă de joc sau pot fi bani suplimentari sau rotiri gratuite de folosit pentru anumite jocuri.

Te-ar mai interesa: Ce efecte are schimbarea bruscă a temperaturilor. ...

În zilele noastre, există sute de cazinouri online care oferă bonusuri de cazino, deci ar fi bine să verifici și să te asiguri că este legitim și sigur cazinoul unde ai ales să joci. Nu te arunca să îți depui banii într-un cazinou online care oferă bonusuri exagerat de mari, dar nu are licență de joc sau un istoric în industrie. Mai bine te documentezi înainte și faci alegerea potrivită.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

 Cazinourile obișnuiesc să ofere înapoi un procent din suma depusă sau există situații când suma care îți este oferită este de 100%. De obicei există limită cu privire la suma de bani pe care o poți primi și ar fi bine să citești condițiile înainte de a investi prea mulți bani.

Rotiri gratuite de bun venit

De asemenea sunt situații când în loc să îți egaleze suma depusă, unele cazinouri oferă jucătorilor rotiri gratuite pentru a fi folosite la jocurile de păcănele online. În acest fel poți descoperi jocuri noi, în mod gratuit și chiar câștiga sume fabuloase.

Te-ar mai interesa: I se umflau picioarele tot timpul și medicii i-au ...

Bonus fără depunere

Există și varianta bonusului fără depunere, caz în care poți primi o sumă bonus în contul tău fără a face vreo depunere. Majoritatea cazurilor oferă acest bonus doar prin crearea unui cont la acel cazino.

Bonus de reîncărcare

Dacă te gândeai că bonusurile sunt doar pentru începători, mai gândește-te odată. Cu ajutorul bonusurilor de reîncărcare, jucătorii pot primi un bonus și mai mare la a doua, a treia și chiar a patra depunere.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

Cerințele de rulaj

Singura modalitate de a ști dacă merită folosite bonusurile de la cazino este să citești termenii și condițiile. Ar trebui să iei în considerare următorii factori.

Depozit minim

Deseori, cazinourile au o sumă minimă de depunere pentru a putea beneficia de oferta bonusului. Asigura-te că poți acoperi această sumă înainte de a te bucura de bonusurile primite.

Cerințe de rulaj

Acesta este cel mai important lucru de citit la termeni și condiții înainte de a face o depunere pentru un bonus de bun venit. Toate bonusurile de bun venit au o cerință de rulaj atașată pe care jucătorii trebuie să o atingă pentru a-și retrage câștigurile. De obicei, necesită o multiplicare a pariurilor, cum ar fi x20. Înmulțeste fondurile primite ca bonus cu 20 pentru a ști cât trebuie să pariezi înainte de a îți putea retrage câștigurile. Ca exemplu, la un cazino online unde îți va fi egalizată 100% o depunere de până la 100 de lei, dacă ai depus 100 de lei, implicit vei primi un bonus suplimentar de 100 de lei. Dacă cerința de pariere este de x20, poți observa că trebuie să pariezi cel puțin 2000 de lei ca să îți poți retrage banii și câștigurile. Atingerea acestei cerințe de pariere poate dura ceva timp. Ar fi înțelept să alegi un cazino la care ești încrezător că poți juca pe termen lung. Astfel nu vei fi nevoit să renunți înainte de a putea face prima retragere a câștigurilor.

 Limita de timp

Verifică dacă respectivul cazino are o limită de timp în care poți utiliza fondurile bonus sau rotirile primite.

Opțiuni de plată

Înainte de a te entuziasma după ce vezi o ofertă generoasă a bonusurilor, verifică ce opțiuni de plată are cazinoul pentru retrageri și depuneri.

 Limită de pariu

La unele cazinouri întâlnim și o limită de pariere, ca exemplu, de maxim 20 de lei per rotire. Acest lucru înseamnă că va fi mult mai greu să atingi cerințele de pariere.

Limită de retragere

Cazinourile au limite minime și maxime de retragere care sunt afectate de metodele de plată pe care le folosesc. Este posibil ca un cazinou să îți permită să retragi sume mici cu un cost mare de transfer, costul transferului posibil să fie egal cu suma retrasă.

Bonus încasabil

Dacă un bonus de depunere este încasabil, acesta poate fi retras după ce ai îndeplinit cerințele de pariere. Un bonus care este neîncasabil înseamnă că atunci când îndeplinesti cerințele, suma bonusului suplimentar va fi dedusă din câștigurile tale înainte de a le încasa

Concluzie

Cu aceste informații, nu vei face greșelile obișnuite la cazinouri pe care le fac începătorii cu bonusurile. Fie că le folosești ca să obții câștiguri mai mari sau când ești în pană de fonduri, bonusurile sunt oricând binevenite. Sper că ești gata să obții un bonus și să începi să joci !

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private