Sari la conținut

BREAKING NEWS! Atac ARMAT în capitala Rusiei! Zeci de morţi şi răniţi (VIDEO)

sursa foto: The Moscow Times/X

UPDATE 21.30: O a doua explozie a fost auzită vineri la sala de concerte Crocus City Hall din nord-vestul Moscovei, unde anterior s-a înregistrat un atac armat comis de persoane neidentificate, relatează agenţiile de presă ruse.

Autorităţile ruse au anunţat că au întărit măsurile de securitate pe aeroporturile şi gările din Moscova. Toate evenimentele publice au fost anulate. Potrivit unor mărturii de la faţa locului, ar fi vorba de cel puţin 20 de atacatori, iar un bilanţ provizoriu indică 40 de morţi şi peste 100 de răniţi.

______________________________________________________________________________

UPDATE 21.00: Autoritățile sunt în alertă maximă, iar cel puțin 50 de ambulanțe au sosit la fața locului. Din cauza atacurilor, tavanul de la clădire a început să cadă, iar 100 de persoane sunt evacuate.

_____________________________________________________________________________

Cel puţin patru atacatori îmbrăcaţi în uniforme militare de camuflaj au deschis focul vineri într-o sală de concerte din capitala Rusiei, Moscova. Potrivit unor martori oculari, mai mulţi oameni au fost împuşcaţi la întâmplare de atacatori. Canalele de telegram anunţă cel puţin 12 morţi şi peste 35 de răniţi.

O evacuare a oamenilor era în curs de desfăşurare, relatează agenţiile ruse de presă, preluate de Reuters. Pentru stingerea incendiului au fost trimise și elicoptere. Forțele speciale Rosgvardia au ajuns la clădire, la o oră după începerea împușcăturilor. Comunicațiile celulare la Moscova nu funcționează bine, relatează Nexta.

https://twitter.com/i/status/1771230783102984232

„Persoane necunoscute au deschis focul. În acest moment are loc o evacuare a oamenilor”, au declarat pentru TASS o sursă din serviciile de informaţii.

https://twitter.com/i/status/1771240472989626856

Potrivit informaţiilor preliminare, împuşcăturile ar fi provenit de la o mitralieră. Informaţiile privind circumstanţele incidentului, precum şi dacă există victime şi decese, sunt în curs de investigare, potrivit sursei citate de News.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel