vineri, mai 27, 2022

Conoscutul și îndrăgitul rapper Puya a fost prins drogat la volan, conducând pe o stradă din Sectorul 1 din Capitală, în urma unui control de rutină al polițiștilor de la Brigada Rutieră.

Dragoș Gărdescu, zis Puya, a fost prins drogat cu cocaină la volan, în timpul unui control de rutină al poliţiştilor Brigăzii Rutiere.

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private