sâmbătă, iulie 2, 2022

Brigitte Pastramă, mesaj de pe patul de spital. Bruneta și-a găsit puterea să scrie câteva rânduri după ce a suferit o operație complicată.

Deși Florin Pastramă nu i-a fost alături în aceste momente dificile, Brigitte spune că a fost vegheată tot timpul de Iisus și acum este bine.

Fosta soție a lui Ilie Năstase nu a oferit informații desprre intervenția suferită, a precizat că se simte bine și va merge acasă în curând.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Iisus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a scris Brigitte pe Instagram. Vedeta a fost dezamăgită de faptul că soțul ei nu a fost interesat de ea în această situație grea.


Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit

După ce a fost de mai multe ori agresiv cu ea, Brigitte a hotărât să pună capăt relației cu Florin Pastramă. Bruneta a vorbit despre motivele despărțirii.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă care anunță polipii uterini. Toate...

De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Florin și Brigitte nu mai locuiesc împreună

Când a anunțaț că divorțează, Brigitte a precizat că Florin nu mai locuiește cu ea.

Te-ar mai interesa: Bila leneșă, tratament naturist. Medic: „Fac...

”Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor 3 ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care pur și simplu nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a declarat bruneta, la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Ce să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private