Sari la conținut

Britney Spears este însărcinată: „Nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret”

Britney Spears a împărtășit vestea că ea și partenerul ei San Asghari așteaptă un copil.

Luni, Spears a postat pe contul ei verificat de Instagram că a slăbit înainte de a pleca în vacanță în Maui, iar apoi s-a îngrășat din nou.

Ea a scris că Asghari i-a spus că este „însărcinată cu mâncare”.

„Așa că am făcut un test de sarcină și… ei bine, voi avea un copil”, a scris ea pe Instagram, canalul ei de comunicare preferat în timpul celor 13 ani de tutelă exercitaţi în principal de tatăl ei, Jamie Spears.

Cântăreața a adăugat că „nu va ieși la fel de mult” pentru a evita ca paparazzii să-i facă fotografii în timpul sarcinii, pe care le vând pe bani.

„Nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret”

„Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secrett”, a scris ea, adăugând că plănuieşte să facă yoga zilnic pentru a-şi menţine corpul şi mintea viguroase.

„Răspândind multă bucurie şi dragoste”, a scris Britney la finalul postării.

Spears și Asghari s-au logodit în septembrie anul trecut, la câteva zile după ce tatăl ei a depus o cerere de încetare a tutelei. Cântăreața spusese instanței că dorește să se căsătorească cu Asghari, pe care l-a cunoscut în 2016, dar că sub tutelă nici măcar nu avea voie să conducă cu el. Spears a glumit în septembrie că propunerea era „întârziată”.

În noiembrie, vedeta în vârstă de 40 de ani și-a recâștigat independența când un judecător a eliberat-o de un aranjament de conservare care i-a dominat viața de zi cu zi timp de aproape 14 ani.

În timpul audierilor de judecată care au condus la decizie, Spears a susținut că i se cere să rămână sub controlul nașterii împotriva dorinței sale. „Vreau să pot să mă căsătoresc și să am un copil”, a spus ea în instanță anul trecut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel