Sari la conținut

Bucurie uriașă pentru un cuplu celebru! Cei doi sunt în culmea fericirii: „Dragostea vieții mele, doamna mea…”

Bucurie uriașă pentru un cuplu celebru! Este motiv de mare sărbătoare pentru un cuplu celebru. Cei doi sunt în culmea fericirii. Au postat cele mai inedite imagini și i-au anunțat pe admiratori că vor deveni părinți.

Rihanna și ASAP Rocky vor deveni în câteva luni părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii: „Dragostea vieții mele, doamna mea…”

Cuplul a stat departe de lumina reflectoarelor și nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre viața lor amoroasă. Abia anul trecut, Asap Rocky a vorbit despre relația pe care o are cu Rihanna.

Rihanna, mamă pentru prima oară

„Dragostea vieții mele, doamna mea. Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky, la momentul respectiv, despre Rihanna.

Rihanna și ASAP Rocky, părinți

“Dacă acesta este destinul meu, absolut! Cred că aș fi un tată remarcabil, incredibil. Aș avea un copil foarte cool”, a mai spus rapperul, întrebat dacă își dorește copii.

În noiembrie 2020, Rihanna și A$AP Rocky au ales să ducă prietenia la un alt nivel. Cuplul a stârnit zvonuri de dragoste de când Rihanna s-a despărțit de miliardarul Hassan Jameel, în ianuarie 2020. În luna iulie a aceluiași an, ea l-a inclus pe A$AP Rocky în campania sa Fenty Skin, iar cei doi au dat mai multe interviuri împreună pentru a promova colaborarea, notează EVZ.

„Nu ai prea mult timp să tolerezi s—-, știi? Îți pui atâtea pe tavă. Când ești copleșit, trebuie să începi să tai din lucruri. Iar eu sunt copleșită prea mult. Ceea ce se întâmplă acum este că mă întorc la alb și negru. Zona mea gri se închide.

Știu că voi dori să trăiesc diferit”, a adăugat ea, spunând că în următorii 10 ani se vede având „trei sau patru” copii, indiferent dacă are sau nu un partener.

„Simt că societatea mă face să vreau să mă simt că și cum: „Oh, ai înțeles greșit…” Te diminuează că mamă dacă nu există un tată în viața copiilor tăi”, a spus Rihanna.

„Dar singurul lucru care contează este fericirea; aceasta este singura relație sănătoasă între un părinte și un copil. Ăsta este singurul lucru care poate crește un copil cu adevărat, este dragostea.”

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: