Sari la conținut

Cadourile de care trebuie să te ferești! Aduc boală și ghinion în viața ta! Îți pot schimba chiar și destinul! MARE ATENȚIE

cadouri
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cadourile care aduc ghinion

Când te gândești la cadouri blestemate, te gândești de obicei la ceva ca o păpușă Chucky. Sau poate ceva aparent drăguț – cum ar fi un mogwai – care se dovedește a fi înfricoșător atunci când îl hrăniți după miezul nopții, îl expuneți la lumină și/sau îl udați. Și totuși, conform legendei, unele dintre cele mai cunoscute daruri blestemate sunt extrem de normale. Ne referim la portofele, pulovere și alte lucruri normale.

Aceste daruri devin blestemate prin superstiție. Adică, dacă nu sunt îndeplinite anumite cerințe în timpul procesului de acordare a cadourilor, acel pulover total obișnuit va duce la ruperea relației tale.

Pentru dreptate, dăruirea de cadouri este un teren fertil pentru ca superstițiile să prindă rădăcini.

„Superstițiile tind să apară în circumstanțe când avem un control mai puțin decât perfect”, a explicat Stuart Vyse, un om de știință comportamental și expert în gândire irațională, pentru Asociația Americană de Psihologie.

„Două dintre condițiile care înseamnă că vom fi, sau mai probabil să fim superstițioși, sunt acelea în care nu avem control și, totuși, ne pasă foarte mult de ceea ce se întâmplă, de rezultat.”

7 cadouri care aduc boală și ghinion

„Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Ceasul anunţă o despărţire

Primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou este ceasul. „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.

Florile galbene

Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cuţitul primit cadou vă poate tăia soarta

Cât despre un cuţit primit în dar, aceasta spune că „va poate tăia soarta”. Ca acest lucru să nu se întâmple, „este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, mai spune Fecioru.

Oglinda

Şi oglinda face parte din lista obiectelor interzise. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie de la cine îl primeşte.

Vasele aduc boli

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, mai spune Lidia Fecioru.

Geanta vă poate goli portofelul

Geanata asta e chiar draguta! Are o culoare neutra si accesorii colorate

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

Perle

Dacă primiţi perle cadou, trebuie să fiţi atente atunci când le purtaţi. „La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, atrage atenţia bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. La acel inel, puteţi adăuga un pandantiv cu perlă, o pereche de cercei sau o brăţară care să aibă o astfel de piatră preţioasă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel