Sari la conținut

Camelia Pătrășcanu: Neliniști și confuzie, după 20 iunie. Capricornii, atenție la sănătate; Peștii, dicuții și certuri

Sursă foto: captură ecran

Astrologul Camelia Pătrășcanu dezvăluie că a doua jumătate a lunii iunie vine cu neliniști și confuzie. Capricornii, atenție la sănătate; Peștii, dicuții și certuri

Zodiile vor trebuie să aleagă din diferite posibilităție, legate de partea profesională și personală.Mulți dintre noi vom fi puțin suspicioși, fiindcă nu vom ști dacă este bine sau nu să credem persoanele care se vor ivi în calea noastră.

„A doua lumătate a lunii iunie va fi destul de tensionată, asta și din cauza planetelor din Gemeni, dar și opoziția Lună Neagră-Neptun. Se activează practic toate neliniștile și confuziile, mai ales că avem de ales între mai multe posibilități. Așa se întâmplă când planetele traversează Gemenii.

Apar mai multe posibilități în perspectivă, dar noi nu suntem foarte limezi, foarte clari. De asta trebuie să lucrăm la lista noastră de criterii. Când e vorba de alegeri privind serviciul, sau cum să abordăm anumite persoane sau decizii să luăm, dacă să pornim la drum sau nu, cum să-i spunem unei persoane ce avem de zis…

Care e cea mai bună cale? Suntem cumva confuzi. Cam asta este atmosfera celei de-a doua jumătăți de iunie. Pe unii poate să-i agite această perioadă, alții însă se pot simți foarte bine”, a atras atenția Camelia Pătrășcanu.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Berbec- Atenție la interesele proprii

În prima parte din jumătate lui iunie, Berbecii se vor simți puțin agitați. Vor fi destul de multe lucruri de făcut. Nu încălcați nicio regulă și fiți mai prudenți în a doua jumătate lunii iunie. Se poate să vă preocupe mai mult și sănătatea. Pe final de lună, după 20 iunie, Berbecii devin un pic mai conservatori, mai atenți cu interesele lor.

Taur- Idei bune în plan financiar

Taurii vor fi prea preocupați de situația lor materială. Vor considera că nu câștigă prea mult și vor refuza să dea împrumut. Vor supăra prieteni. Se gândesc și cum să-și înmulțească banii ușor și rapid. Nu este posibil, dar Jupiter va fi alături de ei și vor avea șansa de a face mai mulți bani. După 20 iunie Taurii vor avea idei grozave din punct de vedere financiar.

Gemeni- Banii vin după 20 iunie

Gemenii vor ieși dintr-o perioadă agitată și vor avea energie de a se implica în tot felul de proiecte. Totuși, îi pot supăra pe cei apropiați prin replici tăioase, dar vor ave argumente ale reacțiilor. După 20 iunie aspectele se vor îmbunătăți masiv în ceea ce privește banii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Rac- Decizii importante

Racii vor avea ceva dificultăți, în intervalul 15-20 iunie. Vor simți că se implică prea mult pentru ceilalți și mai puțin pentru ei. Nu uitați de somn, oricât l-ați pierde. După 20 iunie veți avea curaj pentru noi decizii.

Leu- Neînțelegeri cu prietenii

Între 15 și 20 iunie pot apărea tulburări în relația cu prietenii sau cu oamenii din anturaj. Nu toată lumea va fi de acord cu Lei. După 20 iunie Leii intră într-o tăcere. Se ascund și se vor întoarce la meleagurile unde își încarcă bateriile.

Fecioară- Agitație și probleme de rezolvat

Fecioarele vor fi contracronometru. Trebuie să dea la timp materiale, telefoane. Vor avea impresia că sunt tot timpul testate. Vor fi aspre în același timp, dar dincolo de asta vor avea o perioadă fructuoasă, care le conduce către succes. Vor simți că au scăpat de o povară.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Balanță- Laude pe sfârșit de lună

Balanța va alerga continuu. Îi va fi greu să rezolve anumite lucruri. După 20 iunie lucrurile se vor linști pentru Balanță, încât va benefica de laude. Finalul acestei luni va fi prielnic pentru zodie.

Scorpion- Ajutor nesperat

Scorpionul va simți că îi scapă printre degete o oportunitate sau simte o teamă în acest sens. De asemenea, va simți și că trebuie să grăbească anumite fapte. Cineva îi va ajuta să atingă succesul spre finalul de lună. Ițele se vor desface.

Săgetător- Probleme rezolvate

Săgetătorii vor avea parte de nemulțumiri. Există posibilitatea să nu fie încântați că sunt luați la întrebări, că li se fac aluzii la niște aspecte puțin mai tensionate. Nu vor fi puși într-o lumină favorabilă. Pot replica vulgar și usturător. După 20 iunie aspectele devin mai bune. Săgetătorii pot rezolva situații legate de acte, bani, familie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Capricorn- Probleme de sănătate

Capricornii vor fi axați pe sănătatea lor. Vor trebui să umble pe la mai mulți specialiști. Nu toată lumea are aceeași părere despre cum arată analizele. După 20 iunie vor da de cineva care îi va sprijini și le va lămuri. Foarte bune aspecte și în relația cu partenerul de viață.

Vărsător- Armonie în cuplu

Un pic de risipă între 15 și 20 iunie pentru Vărsători. Vor dori să se dezvolte mai mult și să descopere ce le place și ce nu. Se pot înțelege foarte bine cu cei foarte tineri, pe care-i vor îndrum. O situație roz și pe plan sentimental. Armonie în relația de cuplu.

Pești- Discuții și certuri

Peștii, între 15 și 20 iunie, ar putea avea discuții, animații sau bulversări în viața privată. Par că nu-și găsesc locul, din cauza lipsei de spațiu. După 20 iunie vor avea idei despre cum să-și rezolve anumite situații și se pot întoarce la îndemânări care le-au adus succes.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel